Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie parker Songtekst: i didn t know what time it was

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie parker - i didn t know what time it was ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i didn t know what time it was? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie parker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie parker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i didn t know what time it was .

Origineel

I've been around the world in a plane Settled revolutions in Spain The North Pole I have charted But can't get started with you And at the golf course I'm under par Metro-Goldwyn wants me to star I've got a house and a show place But can't get no place with you You're so supreme The lyrics I write of you Dream, dream, day and night of you Scheme just for the sight of you Baby but what good dose it do I've been consulted by Franklin D. Even Gabel had me to tea But now I'm broken hearted Can't get started with you You're so supreme The lyrics I write of you Dream, dream, day and night of you Scheme just for the sight of you But what good does it do I've been consulted by Franklin D. Even Basic had me to tea But now I'm broken hearted Can't get started with you

 

Vertaling

Ik ben de wereld rond geweest in een vliegtuig Revoluties in Spanje afgehandeld De Noordpool heb ik in kaart gebracht Maar kan niet aan de slag met jou En op de golfbaan ben ik onder par Metro-Goldwyn wil dat ik de ster word Ik heb een huis en een show plaats Maar kan geen plaats krijgen met jou You're so supreme De teksten die ik over je schrijf Droom, droom, dag en nacht van jou Alleen al om je te zien Baby but what good dose it do Ik ben geraadpleegd door Franklin D. Zelfs Gabel had me op de thee Maar nu heb ik een gebroken hart Kan niet met je beginnen You're so supreme De teksten die ik over je schrijf Droom, droom, dag en nacht van jou Plan alleen al voor de aanblik van jou Maar wat heeft het voor zin Ik ben geraadpleegd door Franklin D. Zelfs Basic had me op de thee But now I'm broken hearted Kan niet met je beginnen