Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlie puth Songtekst: over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlie puth - over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlie puth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlie puth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals over .

Origineel

[Verse 1] I heard you slam the door And fall right to the floor You kept on crying That look upon your face Doesn't cover up What's under lying Seeing you like this Makes me wanna die [Verse 2] We lie beneath the stars Just two foolish hearts Familiar faces Now I lie here all alone Sitting by the phone There's too much space here Oh baby, come back and stay with me [Chorus] Cause it's not over Please don't say it's over Cause it's not over To me, to me, to me It's never over to me [Verse 3] My heart (My heart) Is your's (Is your's) For yesterdays and for taking it My heart (My heart) Is broken You're all that I need [Outro] Just don't forget about me (Don't forget about me) Don't forget about me (Don't forget about me) Don't forget about me Oh me, Oh me Cause letting you go hurt me [Chorus] Cause this is not over Please don't say it's over Cause this is not over To me, to me, to me Never over you and me

 

Vertaling

[Verse 1] Ik hoorde je de deur dichtslaan En op de grond vallen Je bleef maar huilen Die blik op je gezicht Doesn't cover up Wat er onder zit te liegen Als ik je zo zie Makes me wanna die [Verse 2] We liggen onder de sterren Just two foolish hearts Vertrouwde gezichten Nu lig ik hier helemaal alleen Zittend bij de telefoon There's too much space here Oh baby, kom terug en blijf bij me [Chorus] Cause it's not over Please don't say it's over Cause it's not over To me, to me, to me It's never over to me [Verse 3] Mijn hart (Mijn hart) Is van jou (Is van jou) Voor de dag van gisteren en voor het nemen ervan Mijn hart. (Mijn hart) Is gebroken You're all that I need [Outro] vergeet me niet (Vergeet me niet) Vergeet me niet (Vergeet mij niet) Don't forget about me Oh mij, Oh mij Cause letting you go hurt me [Chorus] Cause this is not over Please don't say it's over Cause this is not over To me, to me, to me Nooit over jou en mij