Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlotte martin Songtekst: i m normal please date me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlotte martin - i m normal please date me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m normal please date me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlotte martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlotte martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m normal please date me .

Origineel

I don't think I like rejection of my little girl affections it's not dope I've been crawling on the walls just hoping you will call while I've got hair and teeth It's not that I don't have a life Maybe it's sad I'm sort of glad that I'm I'm normal please date me I won't call you half as much as you call me I'm normal please date me I have only stalked a couple guys but they were not about surprises Don't run away cause baby I'm your dream I have got a lot of hobbies some of which include phone calls that hang up Quick- click I was somewhat immature you won't believe how getting dumped makes Girls grow up All girls that say they don't obsess are full of shit and such a mess but I'm normal please date me I won't call you half as much as you call me I'm normal please date me I have only stalked a couple guys but they were not about surprises Don't run away cause baby I'm your... There is no restraining order that will separate our love that's ever true Even if I can't convince you my probation officer is kind of cute I'm normal please date me I won't call you half as much as you call me I'm normal please date me I have only stalked a couple guys but they were not about surprises

 

Vertaling

Ik denk niet dat ik het leuk vind dat mijn kleine meisje genegenheid afwijst. Het is niet dope. Ik heb tegen de muren gekropen in de hoop dat je zou bellen terwijl ik haar heb en tanden Het is niet dat ik geen leven heb Misschien is het triest, maar ik ben blij dat ik Ik ben normaal, ga met me uit. Ik bel je niet half zo vaak als jij mij belt Ik ben normaal, ga alsjeblieft met me uit. Ik heb maar een paar jongens gestalkt, maar die gingen niet over verrassingen Loop niet weg want schatje ik ben je droom Ik heb een hoop hobby's, waaronder telefoontjes die ophangen. Snel klikken. Ik was wat onvolwassen je zult niet geloven hoe gedumpt worden meisjes volwassen worden Alle meisjes die zeggen dat ze niet geobsedeerd zijn, zitten vol met onzin en zijn zo'n puinhoop. Ik ben normaal, ga alsjeblieft met me uit. Ik bel je niet half zo vaak als jij mij belt. Ik ben normaal, ga alsjeblieft met me uit. Ik heb maar een paar kerels gestalkt maar die gingen niet over verrassingen Loop niet weg want schat ik ben je... Er is geen omgangsverbod dat onze liefde zal scheiden dat is ooit waar Zelfs als ik je niet kan overtuigen, mijn reclasseringsambtenaar is wel schattig Ik ben normaal, ga alsjeblieft met me uit. Ik bel je niet half zo vaak als jij mij belt Ik ben normaal, ga alsjeblieft met me uit. Ik heb maar een paar jongens gestalkt, maar die gingen niet over verrassingen