Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlotte sometimes Songtekst: build the moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlotte sometimes - build the moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van build the moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlotte sometimes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlotte sometimes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals build the moon .

Origineel

Give me a moment. Give me a clue. Tell me anything as long as it's true. Give me heartache. That's what you do. Tell me you want me. I'm sick of being used. I send my heart to you, but you never cared. You never do. So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. Tell me you love me soon. You didn't know that I cry in my room every night. Maybe it's not cause of you but it would be easier if you needed me too. I send my heart to you, but you never cared. You never do. So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. Tell me you love me soon. I cannot stop I cannot smile. I know we weren't meant to be, but I want you here with me. So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. Tell me you love me So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. Tell me you love me So build me your bridges. Build me the moon. Tell me you love me. Tell me you love me soon.

 

Vertaling

Geef me een momentje. Geef me een hint. Vertel me alles, zolang het maar waar is. Geef me hartzeer. Dat is wat je doet. Zeg me dat je me wilt. Ik ben het zat gebruikt te worden. Ik stuurde mijn hart naar jou, maar je gaf er nooit om. Dat doe je nooit. Dus bouw je bruggen voor me. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Zeg me dat je snel van me houdt. Je wist niet dat ik elke avond huil in mijn kamer. Misschien is het niet vanwege jou, maar het zou makkelijker zijn als je me ook nodig had. Ik stuur mijn hart naar jou, maar je gaf er nooit om. Dat doe je nooit. Dus bouw je bruggen voor me. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Zeg me dat je snel van me houdt. Ik kan niet stoppen. Ik kan niet lachen. Ik weet dat we niet voor elkaar bestemd waren, maar ik wil je hier bij me. Dus bouw je bruggen voor me. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Dus bouw je bruggen voor me. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Zeg me dat je van me houdt Dus bouw me je bruggen. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Zeg me dat je van me houdt Dus bouw me je bruggen. Bouw de maan voor me. Zeg me dat je van me houdt. Zeg me dat je snel van me houdt.