Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: charlotte sometimes Songtekst: toy soldier

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: charlotte sometimes - toy soldier ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van toy soldier? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van charlotte sometimes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van charlotte sometimes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals toy soldier .

Origineel

You're bankrupt in your Bankrupt in your heart Don't even look at me My words could shatter glass And as a toy soldier from my past Have no use for you I took you off my shelf Don't you know I'm here for someone else Don't be so charming Don't be so charming Severely lonely, But that doesn't bother me I got a boy on the corner Who'd love to be kissing me, hugging me, holding me tight I won't feel the need to call you at night No, no, no, no, no I take it back All I've ever said All the things I never really meant Take me back I want my toy soldier It's okay if we play pretend I promise to forget You're plastic and on my shelf Let's fake romance And I'll be someone else Don't even touch me My hands are cold as ice And as a toy soldier in my life Have nothing left to give And all this fighting hurts The more I yell at you The less you seem to learn No, no, no, no, no I take it back All I've ever said All the things I never really meant Take me back I want my toy soldier It's okay if we play pretend I promise to forget you're plastic And on my shelf Let's fake romance and I'll be someone else You're bankrupt in your, bankrupt in your heart You're bankrupt in your, bankrupt in your heart But I still feel the need To see you through the night

 

Vertaling

Je bent bankroet in je Bankroet in je hart Kijk me niet eens aan Mijn woorden kunnen glas versplinteren En als een speelgoedsoldaat uit mijn verleden Heb ik geen nut voor jou Ik heb je van mijn plank gehaald Weet je niet dat ik hier voor iemand anders ben Wees niet zo charmant Wees niet zo charmant Erg eenzaam, Maar dat stoort me niet Ik heb een jongen op de hoek Die me graag zou kussen, me omhelzen, me stevig vasthouden Ik zal niet de behoefte voelen om je 's nachts te bellen Nee, nee, nee, nee, nee ik neem het terug Alles wat ik ooit heb gezegd Al de dingen die ik nooit echt meende Neem me terug. Ik wil mijn speelgoedsoldaatje Het is goed als we doen alsof Ik beloof het te vergeten Je bent van plastic en staat op mijn plank Laten we romantiek veinzen En ik zal iemand anders zijn Raak me zelfs niet aan Mijn handen zijn koud als ijs En als een speelgoedsoldaat in mijn leven Heb ik niets meer te geven En al dit vechten doet pijn Hoe meer ik tegen je schreeuw Hoe minder je lijkt te leren Nee, nee, nee, nee, nee ik neem het terug Alles wat ik ooit heb gezegd Al de dingen die ik nooit echt meende Neem me terug Ik wil mijn speelgoedsoldaatje Het is goed als we doen alsof Ik beloof je te vergeten dat je plastic bent En op mijn plank Laten we romantiek veinzen en ik zal iemand anders zijn Je bent bankroet in je, bankroet in je hart Je bent bankroet in je, bankroet in je hart Maar ik voel nog steeds de behoefte Om je door de nacht te zien