Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chase status Songtekst: alive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chase status - alive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van alive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chase status! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chase status en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals alive .

Origineel

As the rain, keeps pouring down on me And the sky is the only thing I see And my troubles are gone with the wind It's just me, and the ground beneath my feet. I feel so alive Oh I feel so alive Oh I feel so alive Oh I feel so alive As the rain, keeps falling down on me And my shadow is the only thing I see All my troubles are gone with the wind It's just me, and the ground beneath my feet. I feel so alive Oh I feel so alive Bones to bones, they can bring their guns I'm at, war with the world There is, no where to run no Chest to chest, You can, run if you want I'vee too far, oh I'm not gonna lose I feel so alive. I feel so alive Oh I feel so alive (I feel so alive) Oh I feel so alive (I feel so alive) Oh I feel so alive Oh I feel so alive Bones to bones, They can bring their guns I'm at, war with the world There is, no where to run no Chest to chest, You can, run if you want I'vee too far, oh I'm not gonna lose I feel so alive.

 

Vertaling

Terwijl de regen op me blijft neerstorten En de lucht is het enige dat ik zie En mijn problemen zijn weg met de wind Ik ben het alleen, en de grond onder mijn voeten. ik voel me zo levendig Oh ik voel me zo levend Oh ik voel me zo levend Oh ik voel me zo levend Als de regen op me blijft vallen En mijn schaduw is het enige dat ik zie Al mijn problemen zijn weg met de wind Ik ben het alleen, en de grond onder mijn voeten. ik voel me zo levendig Oh ik voel me zo levend Botten tot botten, ze kunnen hun wapens meenemen Ik ben in oorlog met de wereld Er is geen plaats om nee te rennen Borst tot borst, Je kunt rennen als je wilt Ik ga te ver, oh ik ga niet verliezen Ik voel me zo levendig. ik voel me zo levendig Oh ik voel me zo levend (ik voel me zo levend) Oh ik voel me zo levend (ik voel me zo levend) Oh ik voel me zo levend Oh ik voel me zo levend Botten tot botten, Ze kunnen hun wapens meenemen Ik ben in oorlog met de wereld Er is geen plaats om nee te rennen Borst tot borst, Je kunt rennen als je wilt Ik ga te ver, oh ik ga niet verliezen Ik voel me zo levendig.