Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chase status Songtekst: count on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chase status - count on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van count on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chase status! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chase status en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals count on me .

Origineel

I know I know I know I know I will be there for you All this love that I am giving Can it ever be enough? Let's go back to the beginning Will it be the end of us? Give me a sign Tell me what you need Tell me what you need Throw my hands up high and surrender You can count on me You can count on me I know I know I know I know I will be there for you Cheating hearts, lying eyes, broken promises I heard them all, but they never hurt like this I'm in the dark when we're apart And I miss the way you look right through me No one else can move me Give me a sign Tell me what you need Tell me what you need Throw my hands up high and surrender You can count on me You can count on me I know I know I know I know I will be there for you Oh, baby I, I I, I Oh, baby I know I know I know I know I will be there for you Give me a sign Tell me what you need Tell me what you need Throw my hands up high and surrender You can count on me You can count on me I know I know I know I never knew what I could feel I will be there for you I know We got each other, baby I know We got each other, baby I know We got each other, baby I know I will be there for you

 

Vertaling

ik weet ik weet ik weet ik weet ik zal er voor je zijn Al deze liefde die ik geef Kan het ooit genoeg zijn? Laten we teruggaan naar het begin Zal het ons einde zijn? Geef mij een teken Vertel me wat je nodig hebt Vertel me wat je nodig hebt Gooi mijn handen omhoog en geef u over Je kunt op me rekenen Je kunt op me rekenen ik weet ik weet ik weet ik weet ik zal er voor je zijn Bedriegende harten, liegende ogen, gebroken beloften Ik heb ze allemaal gehoord, maar ze deden nooit zo pijn Ik ben in het donker als we uit elkaar zijn En ik mis de manier waarop je dwars door me heen kijkt Niemand anders kan me ontroeren Geef mij een teken Vertel me wat je nodig hebt Vertel me wat je nodig hebt Gooi mijn handen omhoog en geef u over Je kunt op me rekenen Je kunt op me rekenen ik weet ik weet ik weet ik weet ik zal er voor je zijn Oh baby Ik, ik Ik, ik Oh baby ik weet ik weet ik weet ik weet ik zal er voor je zijn Geef mij een teken Vertel me wat je nodig hebt Vertel me wat je nodig hebt Gooi mijn handen omhoog en geef u over Je kunt op me rekenen Je kunt op me rekenen ik weet ik weet ik weet Ik wist nooit wat ik kon voelen ik zal er voor je zijn ik weet We hebben elkaar, schat ik weet We hebben elkaar, schat ik weet We hebben elkaar, schat ik weet ik zal er voor je zijn