Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chase status Songtekst: midnight caller

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chase status - midnight caller ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight caller? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chase status! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chase status en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight caller .

Origineel

I am the midnight caller Waiting on the line I need to be your lover I need to get into your life I'll be yours, for ever more Make me yours, for ever more When the feelings suffocate me and nobody's there All alone I turn to you-to you-to you I am the midnight caller Are you ready for me now You know, let there be no other And your time's running out I'll be yours, for ever more Make me yours, for ever more When the feelings suffocate me and nobody's there All alone I turn to you-to you-to you-to you I'll be at the back door waiting For your love, anticipatin' Every step we make together Oh our love will be for ever Oh our love will be for ever I'll be yours, for ever more Make me yours, for ever more

 

Vertaling

Ik ben de middernachtbeller Wachten op de lijn Ik moet je geliefde zijn Ik moet in je leven komen Ik zal de jouwe zijn, voor altijd Maak me van jou, voor altijd Als de gevoelens me stikken en er niemand is Helemaal alleen wend ik me tot jou - tot jou - tot jou Ik ben de middernachtbeller Ben je nu klaar voor mij Weet je, laat er geen ander zijn En je tijd raakt op Ik zal de jouwe zijn, voor altijd Maak me van jou, voor altijd Als de gevoelens me stikken en er niemand is Helemaal alleen wend ik mij tot u - tot u - tot u - tot u Ik wacht bij de achterdeur Voor uw liefde, anticipatin ' Elke stap die we samen maken Oh onze liefde zal voor altijd zijn Oh onze liefde zal voor altijd zijn Ik zal de jouwe zijn, voor altijd Maak me van jou, voor altijd