Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chase status Songtekst: time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chase status - time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chase status! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chase status en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time .

Origineel

If you can find the time To give your love to me I will wait for you If that's all you need (Time, time) If you can find the time (Time, time) If ever you're free Just drop me a line And tell me where you'll be I'll be right here If you can find the time Just be sincere. If you can find the time I'll wait for you. But if you can't find the time (Time, time, time) Then cut me loose. 'Cause I don't have the time And I don't have the patience What do you take me for Why must I wait 'Cause while you decide I'm fucking suffocating 'Cause if you can't find the time My bleeding heart won't make it My bleeding heart won't make it If you can find the time To give your love to me Just drop me a line And tell me where you'll be I'll be right here If you can find the time Just be sincere 'Cause I don't have the time And I don't have the patience What do you take me for Why must I wait 'Cause while you decide I'm fucking suffocating 'Cause if you can't find the time, My bleeding heart won't make it My bleeding heart won't make it My bleeding heart won't make it I'll be right here If you can find the time Just be sincere If you can find the time I'll, I'll wait for you But if you can't find the time Then cut me loose. 'Cause I don't have the time And I don't have the patience What do you take me for Why must I wait 'Cause while you decide I'm fucking suffocating 'Cause if you can't find the time My bleeding heart won't make it My bleeding heart won't make it My bleeding heart won't make it 'Cause I don't have the time 'Cause I don't have the time My bleeding heart won't make it

 

Vertaling

Als je de tijd kunt vinden Om je liefde aan mij te geven ik zal op je wachten Als dat alles is wat je nodig hebt (tijd, tijd) Als u de tijd kunt vinden (tijd, tijd) Als je ooit vrij bent Geef me een seintje En vertel me waar je zult zijn Ik kom zo Als je de tijd kunt vinden Wees gewoon oprecht. Als je de tijd kunt vinden Ik zal op je wachten. Maar als je de tijd niet kunt vinden (tijd, tijd, tijd) Snijd me dan los. Omdat ik geen tijd heb En ik heb het geduld niet Waar zie je me voor aan Waarom moet ik wachten Omdat jij beslist Ik ben aan het stikken Omdat je de tijd niet kunt vinden Mijn bloedende hart haalt het niet Mijn bloedende hart haalt het niet Als je de tijd kunt vinden Om je liefde aan mij te geven Geef me een seintje En vertel me waar je zult zijn Ik kom zo Als je de tijd kunt vinden Wees gewoon oprecht Omdat ik geen tijd heb En ik heb het geduld niet Waar zie je me voor aan Waarom moet ik wachten Omdat jij beslist Ik ben aan het stikken Want als je de tijd niet kunt vinden, Mijn bloedende hart haalt het niet Mijn bloedende hart haalt het niet Mijn bloedende hart haalt het niet Ik kom zo Als je de tijd kunt vinden Wees gewoon oprecht Als je de tijd kunt vinden Ik, ik zal op je wachten Maar als je de tijd niet kunt vinden Snijd me dan los. Omdat ik geen tijd heb En ik heb het geduld niet Waar zie je me voor aan Waarom moet ik wachten Omdat jij beslist Ik ben aan het stikken Omdat je de tijd niet kunt vinden Mijn bloedende hart haalt het niet Mijn bloedende hart haalt het niet Mijn bloedende hart haalt het niet Omdat ik geen tijd heb Omdat ik geen tijd heb Mijn bloedende hart haalt het niet