Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chastisement Songtekst: my father

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chastisement - my father ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my father? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chastisement! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chastisement en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my father .

Origineel

[Music - Chastisement, Lyrics - Johan] Instead of inherited stupidity i gained a fresh gasp of humanity / the angels they turned on me as i fed my only need / my father spoke to me / he told me not to be / as i walked his left-hand path i soon felt his wrath / but i as i really don't give a damn / in a world full of love / there could be only one / he told me: kneel before me / do not feel!

 

Vertaling

[Muziek - Kastijding, Tekst - Johan] In plaats van geërfde domheid kreeg ik een nieuwe adem van menselijkheid / de engelen keerden zich tegen mij toen ik mijn enige behoefte voedde / mijn vader sprak tot mij / hij told me not to be / as I walked his left-hand path I soon felt his wrath / maar het kon me niet schelen. In een wereld vol liefde... er maar één zijn / hij zei tegen mij: kniel voor mij / voel niet!