Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chay suede Songtekst: ainda que você me esqueça

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chay suede - ainda que você me esqueça ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ainda que você me esqueça? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chay suede! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chay suede en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ainda que você me esqueça .

Origineel

Vou tentar não esquecer. As palavras que você. Disse antes de partir. Vou levar você. Comigo onde for. Mesmo quando não. Mesmo quando for.... Sabe quando vi você. O meu tempo quis parar. Nos teus olhos encontrei. A razão pra não. Deixar mais de sonhar. Mesmo quando não. Mesmo quando for.... Onde estiver. Vou te esperar. Mesmo quando não. Mesmo quando for. Ainda que você (2x). Onde estiver. Vou te esperar. Mesmo quando não. Mesmo quando for. Ainda que você.... Onde estiver. Vou te esperar. Mesmo quando não. Mesmo quando for. Ainda que você. Me esqueça...

 

Vertaling

Ik zal proberen het niet te vergeten. De woorden die je... Dat zei je voor je vertrok. Ik ga je pakken. Bij me waar ik ook ga. Zelfs als ik dat niet doe. Zelfs als je weg bent. .... Je weet wanneer ik je zag. Mijn tijd wilde stoppen. In jouw ogen vond ik De reden om het niet te doen. Stop met dromen. Zelfs als ik dat niet doe. Zelfs als ik.... Waar ik ook ben. Ik zal op je wachten. Zelfs als ik dat niet ben. Zelfs als je weg bent. Zelfs als je (2x). Waar ik ook ben. Ik zal op je wachten. Zelfs als je dat niet doet. Zelfs als je weg bent. Zelfs als je.... Waar je ook bent. Ik zal op je wachten. Zelfs als je dat niet doet. Zelfs als je weg bent. Zelfs als je... Vergeet me...