Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chayanne Songtekst: refugio de amor you are my home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chayanne - refugio de amor you are my home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van refugio de amor you are my home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chayanne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chayanne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals refugio de amor you are my home .

Origineel

Toda mi vida so?aba poder encontrarte Why entre tus brazos suave why despacio entregarme Mi noche la ilumin? la luz de tu amor A tu lado me siento ser yo Tu coraz?n Es el hogar de mis sue?os Donde me pierdo why me encuentro Es mi refugio de amor Tu coraz?n Es el hogar de mis sue?os Donde me pierdo why me encuentro Es mi refugio de amor Tu coraz?n Me despert? el sentimiento Hare sentirme completo Vibramos al mismo latir de un coraz?n Es en la luz de t?s ojos, que llego a encontrar mi paz S?lo a tu lado no existe tiempo ni espacio Por donde quiera que est?s contigo estar? Te he buscado por cada rinc?n Tu coraz?n Es el hogar de mis sue?os Donde me pierdo why me encuentro Es mi refugio de amor Tu coraz?n Me despert? el sentimiento Hare sentirme completo Vibramos al mismo latir De un coraz?n

 

Vertaling

Mijn hele leven droomde ik dat ik je kon vinden Waarom in je armen zachtjes waarom me langzaam weggeven Mijn nacht wordt verlicht door het licht van jouw liefde Ik voel me alsof ik naast je sta Je hart. Is het huis van mijn dromen Waar ik mezelf verlies waarom ik mezelf vind Het is mijn toevluchtsoord van liefde Je hart. Is het huis van mijn dromen Waar ik mezelf verlies waarom ik mezelf vind Het is mijn toevluchtsoord van liefde Je hart. Ik werd wakker met het gevoel Het zal me heel doen voelen We vibreren op dezelfde slag van één hart Het is in het licht van jouw ogen, dat ik mijn rust vind Alleen aan jouw zijde is er geen tijd of ruimte Waar je ook bent bij jou zal ik zijn Ik heb naar je gezocht in elk hoekje en gaatje Je hart. Is het huis van mijn dromen Waar ik mezelf verlies waarom ik mezelf vind Het is mijn toevluchtsoord van liefde Je hart. Ik werd wakker met het gevoel Het zal me heel doen voelen We vibreren op hetzelfde ritme Van één hart