Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chayanne Songtekst: salome pablo flores club mix edit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chayanne - salome pablo flores club mix edit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van salome pablo flores club mix edit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chayanne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chayanne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals salome pablo flores club mix edit .

Origineel

Tanta adrenalina, sube a mi cabeza Miro como bailas y sale el fuego de tus caderas Y con el tambor tu y yo, vamos acercándonos A esa tentación que me vuelve loco y me desespera Y es que tu cintura, mi insulina pura Me vas atrapando, me vas elevando Y es que ese tu cuerpo nena Que respira vida nena Y es que tienes todo en esta vida pa' gozar Baila que ritmo te sobra, baila que bailame, acércate un poquito salom Baila que ritmo te sobra, baila que bailame, regalame tu hechizo de mujer Ay!, Ay!, Ay!, tu bajaste desde el cielo Ay!, ay!, ay!, y me echaste al candelero Ay!, ay!, ay!, tu bajaste desde el cielo Ay!, ay!, ay!, mira niña si te quiero ¡Eso! Pero ven y baila Síguete acercando que con tu sabor que es caribe y son Seguimos gozando Tu ritmo se va mi amor Cuando cae tu sudor y tus movimientos parecen mas que un gato sagrado Y es que tu cintura, de silueta luna Que me va atrapando, me va alucinando Y es que esta en tu cuerpo nena Eres vida, vida nena, y es que tienes todo en esta vida pa' gozar Baila que ritmo te sobra, baila que bailame, acércate un poquito Salom Baila que ritmo te sobra, baila que bailame, regalame tu hechizo de mujer Ay!, ay!, ay!,tu bajaste desde el cielo Ay!, ay!, ay!, y me echaste al candelero Ay!, ay!, ay!, tu bajaste desde el cielo Ay!, ay!, ay!, mira niña si te quiero ¡Eso! Ay, ay, ay, ay, Salom; ay, ay, ay, ay, Salom. Bailame como quieras bailame Que tu ritmo me vuelve loco Salom Bailame como quieras, bailame, que tu ritmo me vuelve loco Salom Baila que ritmo te sobre, baila que bailame Acercate un poquito salome Baila que ritmo te sobra, baila que Bailame regalame tu hechizo de mujer

 

Vertaling

Zoveel adrenaline, dat het naar mijn hoofd stijgt Ik zie je dansen en het vuur komt uit je heupen En met de trommel, jij en ik, komen we dichterbij En ik ben zo in de verleiding dat het me gek maakt en me wanhopig maakt En het is dat je taille, mijn pure insuline Je houdt me vast, je tilt me op En het is dat je lichaam baby Dat ademt leven baby En het is dat je alles in dit leven hebt om van te genieten I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl Ik heb veel ritme over, dans om te dansen om te dansen op mij, geef me de betovering van je vrouw Oh, oh, oh, oh, je kwam uit de hemel Oh, oh, oh, oh, en je wierp me in de kandelaar. Oh, oh, oh, je kwam uit de hemel. Oh, oh, oh, oh, kijk meisje ik hou van je Dat is het! Maar kom en dans Ik ben zo dicht bij je met je caribische smaak en je geluid We blijven genieten van Je ritme gaat mijn liefde Wanneer het zweet je uitbreekt en je bewegingen meer lijken dan een heilige kat En het is dat je taille, maansilhouet En ik ben zo blij dat ik niet kan stoppen En het is dat het in je lichaam zit, baby. Je bent leven, leven baby, en je hebt alles in dit leven om' van te genieten I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl, I'm a little bit of a girl Dans op de maat, dans op de maat, dans op de maat, geef me de betovering van je vrouw Oh, oh, oh, oh, je kwam uit de hemel Oh, oh, oh, oh, en je zet me in de schijnwerpers Oh, oh, oh, oh, je kwam uit de hemel. Oh, oh, oh, oh, kijk meisje ik hou van je Dat is het! Ay, ay, ay, ay, ay, Salom. Ay, ay, ay, ay, ay, Salom. Dans met me zoals je met me wilt dansen Dat jouw ritme me gek maakt, Salom. Dans me hoe je wilt, dans me, je ritme maakt me gek Salom Dans op je ritme, dans op je ritme, dans op mijn ritme Ik sta een beetje dicht bij je, Salome. Dans dat ritme dat je te veel hebt, dans dat Dans voor me, geef me de betovering van je vrouw