Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheap sex Songtekst: if society

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheap sex - if society ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if society? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheap sex! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheap sex en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if society .

Origineel

i sit alone in my room at night trying to figure out how to make my life right all this hate inside my head and all my life i am seeing red i tell myself there's a better way that maybe tomorrow will bring a better day i just need to figure it out what is happiness all about? [Chorus] if society doesn't kill me - then it will be my mind! i look at people walking down the street they look content, and their livesplete maybe it's me, maybe i can't relate and maybe misery has sealed my fate i look at my life with a magnifying glass i think of the future, then i look at my past find all the demons infecting my brain gotta kill em now before i go insane!

 

Vertaling

Ik zit 's nachts alleen in mijn kamer proberen uit te zoeken hoe ik mijn leven goed kan maken al deze haat in mijn hoofd en mijn hele leven zie ik rood Ik zeg tegen mezelf dat er een betere manier is dat morgen misschien een betere dag zal brengen ik moet het gewoon uitzoeken waar gaat geluk over? [Refrein] als de samenleving me niet doodt - dan zal het mijn geest zijn! Ik kijk naar mensen die over straat lopen ze zien er tevreden uit en hun leven is compleet misschien ben ik het, misschien kan ik het niet vertellen en misschien heeft ellende mijn lot bezegeld ik kijk naar mijn leven met een vergrootglas ik denk aan de toekomst, dan kijk ik naar mijn verleden vind alle demonen die mijn hersenen infecteren Ik moet ze nu doden voordat ik gek word!