Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheap trick Songtekst: ain't that a shame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheap trick - ain't that a shame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ain't that a shame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheap trick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheap trick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ain't that a shame .

Origineel

You made me cry when you said good-bye.. Ain't that a shame...my tears fall like rain. Ain't that a shame...you're the one to blame.. You broke my heart, now we're apart.. Ain't that a shame...my tears fall like rain. Ain't that a shame...you're the one to blame.. Ah, yes you are,. Farewell, good-bye, although I'll cry.. Ain't that a shame...my tears fall like rain. Ain't that a shame...you're the one to blame.. Ah!. You made me cry when you said good-bye.. Ain't that a shame...my tears fall like rain. Ain't that a shame...you're the one to blame..

 

Vertaling

Je maakte me aan het huilen toen je afscheid nam.. Is dat geen schande... mijn tranen vallen als regen. Is dat geen schande... jij bent degene die schuldig is... Je brak mijn hart, nu zijn we uit elkaar... Is dat geen schande... mijn tranen vallen als regen. Is dat geen schande... jij bent degene die schuldig is... Ah, ja, dat ben je. Vaarwel, vaarwel, hoewel ik zal huilen... Is dat geen schande... mijn tranen vallen als regen. Is dat geen schande... jij bent degene die schuldig is... Ah! Je liet me huilen toen je vaarwel zei.. Is dat geen schande... mijn tranen vallen als regen. Is dat geen schande... jij bent degene die schuldig is...