Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheap trick Songtekst: come on come on come on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheap trick - come on come on come on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come on come on come on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheap trick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheap trick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come on come on come on .

Origineel

[Chorus] Oh, oh, oh oh Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me [Verse 1] Don't just sit there with your head in your hands Waitin' for the skies to fall You're not in sync with the boys in the band Get up, get up, get on the ball Oh, oh No more soft sides, no more cares No more mouths to feed No more epic tales to share No more dirty d-d-d-d-deeds [Chorus] So come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me [Verse 2] No more time, no excuse Get up on your feet Temperature's high 98 degrees Let's get back to the street boys Oh, oh Don't just sit there with you head in your hands Waitin' for the sky to fall You're not in sync with the boys in the band Get up, get up, get on the ball [Chorus] Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me [Guitar solo] Oh, oh Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me, down with me Down down down down down Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Down down down down down with me

 

Vertaling

[refrein] Oh, oh, oh oh Kom op, kom op, kom op, kleine baby Naar beneden naar beneden met mij Kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down down with me [Verse 1] Zit daar niet gewoon met je hoofd in je handen Waitin' for the skies to fall You're not in sync with the boys in the band Get up, get up, get on the ball Oh, oh Geen zachte kanten meer, geen zorgen Geen monden meer te voeden Geen epische verhalen meer om te delen No more dirty d-d-d-deeds [refrein] Dus kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down down with me Kom op, kom op, kom op, kleine baby Omlaag, omlaag, omlaag met mij [Verse 2] Geen tijd meer, geen excuus Get up on your feet Temperatuur is hoog 98 graden Let's get back to the street boys Oh, oh Zit daar niet gewoon met je hoofd in je handen Waitin' for the sky to fall You're not in sync with the boys in the band Get up, get up, get on the ball [Chorus] Kom op, kom op, kom op, kleine baby Omlaag, omlaag, omlaag met mij Kom op, kom op, kom op, kleine baby Omlaag, omlaag, omlaag met mij [Guitar solo] Oh, oh Kom op, kom op, kom op, kleine baby Omlaag, omlaag, omlaag met mij Kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down with me, down with me Omlaag, omlaag, omlaag, omlaag Kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down with me Kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down with me Kom op, kom op, kom op, kleine baby Down down down with me Come on, come on, come on, little baby Omlaag, omlaag, omlaag met mij