Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheap trick Songtekst: dream police

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheap trick - dream police ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dream police? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheap trick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheap trick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dream police .

Origineel

The dream police, they live inside of my head.. The dream police, they come to me in my bed.. The dream police, they're coming to arrest me, oh no.. You know that talk is cheap, and those rumors ain't nice.. And when I fall asleep I don't think I'll survive the night, the night.. 'Cause they're waiting for me.. They're looking for me.. Ev'ry single night they're driving me insane.. Those men inside my brain.. The dream police, they live inside of my head.. (Live inside of my head.). The dream police, they come to me in my bed.. (Come to me in my bed.). The dream police, they're coming to arrest me, oh no.. Well, I can't tell lies, 'cause they're listening to me.. And when I fall asleep, bet they're spying on me. tonight, tonight.. 'Cause they're waiting for me.. They're looking for me.. Ev'ry single night they're driving me insane.. Those men inside my brain.. I try to sleep, they're wide awake, they won't leave me alone.. They don't get paid to take vacations, or let me. alone.. They spy on me, I try to hide, they won't let me. alone.. They persecute me, they're the judge and jury all in one.. 'Cause they're waiting for me.. They're looking for me.. Ev'ry single night they're driving me insane.. Those men inside my brain.. The dream police, they live inside of my head.. The dream police, they come to me in my bed.. The dream police, they're coming to arrest me.

 

Vertaling

De droompolitie, ze wonen in mijn hoofd... De droompolitie, ze komen naar me toe in mijn bed... De droompolitie, ze komen me arresteren, oh nee... Je weet dat praten goedkoop is, en die geruchten zijn niet leuk... En als ik in slaap val denk ik niet dat ik de nacht overleef, de nacht... Want ze wachten op me... Ze zijn op zoek naar mij... Elke nacht maken ze me gek... Die mannen in mijn brein... De droom politie, ze leven in mijn hoofd... (leven in mijn hoofd.). De droompolitie, ze komen naar me toe in mijn bed... (Komen naar mij in mijn bed.). De droompolitie, ze komen me arresteren, oh nee... Nou, ik kan geen leugens vertellen, want ze luisteren naar me... En als ik in slaap val, wedden dat ze me bespioneren. Vannacht, vannacht... Want ze wachten op me... Ze zijn op zoek naar mij... Elke nacht maken ze me gek... Die mannen in mijn brein... Ik probeer te slapen, ze zijn klaarwakker, ze laten me niet met rust... Ze krijgen niet betaald om vakantie te nemen, of me met rust te laten... Ze bespioneren me, ik probeer me te verstoppen, ze laten me niet met rust... Ze vervolgen me, ze zijn rechter en jury in één... Want ze wachten op me... Ze zijn op zoek naar mij... Elke nacht maken ze me gek... Die mannen in mijn brein... De droompolitie, ze wonen in mijn hoofd... De droompolitie, ze komen naar me toe in mijn bed... De droompolitie, ze komen me arresteren.