Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheap trick Songtekst: she's got motion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheap trick - she's got motion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she's got motion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheap trick! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheap trick en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she's got motion .

Origineel

Words and Music by Rick Nielsen & M. Radice. Met the girl said to me. What is it you wanna see?. See the world a different view. Trip around the world with you. See it all, special view. Over, under, sideways with you. Took a chance, ummm some romance. It was good for me was it good for you?. She's got motion, motion, motion. A love potion (for me). Yeah, she's got it (I like it a lot). I've got the motion. She likes it hot. Then I touched her on the spot. On the trigger, it was hot. She said "Don't stop. Don't stop, don't stop". She's got motion, motion, motion. A love potion (for me). Yeah, she's got it (I like it a lot). I got the notion. She likes it hot. So hot. So hot. Hot, hot, hot, hot. It was good. No,it was great. It was wonderful. Bravo!. Congratulations go out to her. My feet never touched the ground. She's got motion, motion, motion. A love potion (for me). Yeah, she's got it (I like it a lot). I got the notion. She likes it hot. (Repeat and fade with ad lib). . .

 

Vertaling

Words and Music by Rick Nielsen & M. Radice. Het meisje zei tegen me. Wat wil je zien? Zie de wereld met een andere blik. Reis rond de wereld met jou. Zie het allemaal, speciaal uitzicht. Over, onder, zijwaarts met jou. Nam een kans, ummm wat romantiek. Het was goed voor mij, was het goed voor jou? Ze heeft beweging, beweging, beweging. Een liefdesdrankje (voor mij). Ja, ze heeft het (ik hou er veel van). Ik heb de beweging. Ze houdt van heet. Toen raakte ik haar op de plek. Op de trekker, het was heet. Ze zei "Niet stoppen. Niet stoppen, niet stoppen". Ze heeft beweging, beweging, beweging. Een liefdeselixer (voor mij). Ja, ze heeft het (ik hou er veel van). Ik heb het idee. Ze heeft het graag heet. Zo heet. Zo heet. Heet, heet, heet, heet. Het was goed. Nee, het was geweldig. Het was geweldig. Bravo! Felicitaties gaan uit naar haar. Mijn voeten hebben de grond niet geraakt. She's got motion, motion, motion. Een liefdesdrankje (voor mij). Yeah, she's got it (I like it a lot). Ik heb het idee. She likes it hot. (Herhaal en fade met ad lib)... .