Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Cheat Codes Songtekst: No Promises

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Cheat Codes - No Promises ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van No Promises? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Cheat Codes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter C van Cheat Codes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals No Promises .

Origineel

Cutting me up like a knife And I feel it deep in my bones Kicking a habit I love even harder You oughta know I just wanna dive in the water with you, Baby, we can't see the bottom It's so easy to fall for each other I'm just hoping we catch one another Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises Baby, I think about you And I feel it, deep in my heart Maybe we just ain't meant to be something Maybe we are. I just wanna dive in the water with you Baby, we can't see the bottom It's so easy to fall for each other I'm just hoping we catch one another Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises, oh I just wanna dive in the water But, baby, we can't see the bottom I just wanna dive in with you I just wanna lie here with you, oh Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises (promise me) Oh, na, na, just be careful, na, na Love ain't simple, na, na Promise me no promises, no Promise me no promises Don't you promise me nothing Promise me, me, me, me Just be careful Promise me no promises

 

Vertaling

Snijd me op als een mes En ik voel het diep in mijn botten Een gewoonte schoppen, ik hou nog veel meer van Dat zou je moeten weten Ik wil gewoon met je in het water duiken, Baby, we kunnen de bodem niet zien Het is zo makkelijk om elkaar te vallen Ik hoop maar dat we elkaar vangen Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes Baby, ik denk aan jou En ik voel het, diep in mijn hart Misschien zijn we gewoon niet bedoeld om iets te zijn Misschien zijn we. Ik wil gewoon met je in het water duiken Baby, we kunnen de bodem niet zien Het is zo makkelijk om elkaar te vallen Ik hoop maar dat we elkaar vangen Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes, oh Ik wil gewoon in het water duiken Maar baby, we kunnen de bodem niet zien Ik wil gewoon met je inleven Ik wil gewoon met je hier liggen, oh Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes (beloof me) Oh, na, na, wees gewoon voorzichtig, na, na Liefde is niet eenvoudig, na, na Beloof me geen beloftes, nee Beloof me geen beloftes Beloof je me niets Beloof me, ik, ik, ik Wees voorzichtig Beloof me geen beloftes