Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheat codes Songtekst: visions

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheat codes - visions ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van visions? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheat codes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheat codes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals visions .

Origineel

[Verse 1: Kevin Ford] When I close my eyes, I feel your skin Back into my mind and back again Crawling down my spine, your fingertips I hate that I do, I'm getting visions of you [Chorus: Kevin Ford] Alone in my bed, I can smell the perfume Get out of my head, these visions of you It's all that I see, tell me the truth Are you thinking of me? I'm getting visions of you I'm getting visions of you I'm getting visions of you I'm getting visions of you I'm getting visions of you Alone in my bed, I can smell the perfume Get out of my head, these visions of you It's all that I see, tell me the truth Are you thinking of me? [Verse 2: Trevor Dahl] Thinking 'bout the time we went away That's when you became my great escape Days were passing by, the seasons change And I hate that I do, but I'm still getting visions of you [Chorus: Kevin Ford] Alone in my bed, I can smell the perfume Get out of my head, these visions of you It's all that I see, tell me the truth Are you thinking of me? I'm getting visions of you [Chorus: Kevin Ford] I'm getting visions of you Alone in my bed, I can smell the perfume Get out of my head, these visions of you It's all that I see, tell me the truth Are you thinking of me? I'm getting visions of you Visions of you, visions of you Visions of you, I'm getting visions of you [Chorus: Kevin Ford] I'm getting visions of you Alone in my bed, I can smell the perfume Get out of my head, these visions of you It's all that I see, tell me the truth Are you thinking of me? I'm getting visions of you

 

Vertaling

[Verse 1: Kevin Ford] When I close my eyes, I feel your skin Terug in mijn gedachten en weer terug Crawling down my spine, your fingertips I hate that I do, Ik krijg visioenen van jou [Refrein: Kevin Ford] Alleen in mijn bed, ik ruik het parfum Ga uit mijn hoofd, deze visioenen van jou Het is alles wat ik zie, vertel me de waarheid Denk je aan mij? Ik krijg visioenen van jou Ik krijg visioenen van jou Ik krijg visioenen van jou Ik krijg visioenen van jou Ik krijg visioenen van jou Alleen in mijn bed, ik kan het parfum ruiken Ga uit mijn hoofd, deze visioenen van jou Het is alles wat ik zie, vertel me de waarheid Denk je aan mij? [Verse 2: Trevor Dahl] Thinking 'about the time we went away That's when you became my great escape Dagen gingen voorbij, de seizoenen veranderen And I hate that I do, but I'm still getting visions of you [Refrein: Kevin Ford] Alleen in mijn bed, ik kan het parfum ruiken Ga uit mijn hoofd, deze visioenen van jou Het is alles wat ik zie, vertel me de waarheid Denk je aan mij? Ik krijg visioenen van jou [Refrein: Kevin Ford] Ik krijg visioenen van jou Alone in my bed, I can smell the perfume Ga uit mijn hoofd, deze visioenen van jou Het is alles wat ik zie, vertel me de waarheid Denk je aan mij? Ik krijg visioenen van jou Visioenen van jou, visioenen van jou Visioenen van jou, ik krijg visioenen van jou [Chorus: Kevin Ford] I'm getting visions of you Alone in my bed, I can smell the perfume Ga uit mijn hoofd, deze visioenen van jou Het is alles wat ik zie, vertel me de waarheid Denk je aan mij? I'm getting visions of you