Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheetah girls Songtekst: a marshmallow world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheetah girls - a marshmallow world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a marshmallow world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheetah girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheetah girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a marshmallow world .

Origineel

It's a marshmallow world in the winter, When the snow comes to cover the ground, It's the time for play, It's a whipped cream day, I wait for it all year round. Those are marshmallow clouds being friendly, In the arms of the evergreen trees, And the sun is red like a pumpkin head, It's shining so your nose won't freeze. The world is your snowball, see how it grows, That's how it goes, whenever it snows, The world is your snowball just for a song, Get out and roll it along. It's a yum-yummy world made for sweethearts, Take a walk with your favorite girl, It's a sugar date, What if spring is late, In winter, it's a marshmallow world. The world is your snowball, See how it grows, That's how it goes, Whenever it snows, The world is your snowball just for a song, Get out and roll it along. It's a yum-yummy world made for sweethearts, Take a walk with your favorite girl, It's a sugar date, what if spring is late, In winter, it's a marshmallow world, In winter, it's a marshmallow world, In winter, it's a marshmallow world.

 

Vertaling

Het is een marshmallow wereld in de winter, als de sneeuw de grond komt bedekken, Het is de tijd om te spelen, Het is een slagroom dag, Ik wacht er het hele jaar op. Dat zijn marshmallow wolken die vriendelijk zijn, In de armen van de altijd groene bomen, En de zon is rood als een pompoenhoofd, Hij schijnt zodat je neus niet bevriest. De wereld is jouw sneeuwbal, kijk hoe hij groeit, Dat is hoe het gaat, wanneer het sneeuwt, De wereld is jouw sneeuwbal, alleen voor een liedje, Kom eruit en rol het mee. It's a yum-yummy world made for sweethearts, Maak een wandeling met je favoriete meisje, Het is een suiker-date, Wat als de lente laat is, In de winter, is het een marshmallow wereld. De wereld is jouw sneeuwbal, Kijk hoe hij groeit, Zo gaat dat, Wanneer het sneeuwt, De wereld is jouw sneeuwbal, voor een liedje, Stap uit en rol het langs. It's a yum-yummy world made for sweethearts, Maak een wandeling met je favoriete meisje, It's a sugar date, wat als de lente laat is, In de winter, is het een marshmallow wereld, In de winter, is het een marshmallow wereld, In de winter, is het een marshmallow wereld.