Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheetah girls Songtekst: feels like love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheetah girls - feels like love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feels like love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheetah girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheetah girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feels like love .

Origineel

Feels like love Feels like love Hey, yeah, yeah, yeah You got, me spinnin' now I feel your happiness all around I'm not sure what I'm getting into (Feels like love) We're not the same, everybody knows That's the best thing about us though So hard to believe it, but it's true (Feels like love) We see the world in different ways But I'm lovin' every minute of every day Against the odds we'll make it through Maybe this could be More than just fun This could be everything that I want What's happening to me Could you be the one This could be everything that I want I didn't know how good it could be And it feels like love to me Feels like love Feels like love Hey, yeah, yeah, yeah I didn't know I could feel this way It's a new world, maybe that's okay You're like a part of me I never knew (Feels like love) You're the one I need next to me But I know that it's hard to be Living for everybody else but you (Feels like love) Real love's not supposed to be Afraid of what everybody thinks So, let's show 'em all what we can do Maybe this could be More than just fun This could be everything that I want What's happening to me Could you be the one This could be everything that I want I didn't know how good it could be And it feels like love to me I've got to say it now Seems too hard to do this We're gonna work it out Nothing about us makes sense I'll build a bridge from where I am To where you are It shouldn't have to be this hard Maybe this could be More than just fun This could be everything that I want What's happening to me Could you be the one This could be everything that I want I didn't know how good it could be And it feels like love to me Feels like love Feels like love It feels like love to me Feels like love (like love) Feels like love (feels like love) It feels like love to me

 

Vertaling

Voelt als liefde Voelt als liefde Hé, ja, ja, ja You got, me spinnin' now I feel your happiness all around I'm not sure what I'm getting into (Voelt als liefde) We're not the same, everybody knows That's the best thing about us though So hard to believe it, but it's true (Voelt als liefde) We see the world in different ways But I'm lovin' every minute of every day Against the odds we'll make it through Misschien kan dit Meer dan alleen plezier Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil Wat er met me gebeurt Zou jij de ware kunnen zijn Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil Ik wist niet hoe goed het kon zijn En het voelt als liefde voor mij Voelt als liefde Voelt als liefde Hey, yeah, yeah, yeah Ik wist niet dat ik me zo kon voelen Het is een nieuwe wereld, misschien is dat wel goed You're like a part of me I never knew (Voelt als liefde) You're the one I need next to me Maar ik weet dat het moeilijk is om voor iedereen te leven behalve voor jou (Voelt als liefde) Real love's not supposed to be Bang voor wat iedereen denkt So, let's show 'em all what we can do Misschien kan dit Meer dan alleen plezier Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil Wat gebeurt er met me? Zou jij de ware kunnen zijn Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil Ik wist niet hoe goed het kon zijn En het voelt als liefde voor mij Ik moet het nu zeggen Het lijkt te moeilijk om dit te doen We're gonna work it out Niets over ons slaat ergens op Ik zal een brug bouwen van waar ik ben naar waar jij bent Het zou niet zo moeilijk moeten zijn Maybe this could be meer zijn dan alleen plezier Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil What's happening to me Zou jij de ware kunnen zijn Dit zou alles kunnen zijn wat ik wil Ik wist niet hoe goed het kon zijn En het voelt als liefde voor mij Het voelt als liefde Feels like love Het voelt als liefde voor mij Voelt als liefde (als liefde) Voelt als liefde (voelt als liefde) Het voelt als liefde voor mij