Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chelsea wolfe Songtekst: neon green

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chelsea wolfe - neon green ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van neon green? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chelsea wolfe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chelsea wolfe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals neon green .

Origineel

Neon green eyes hiding behind dark eyelids tell me What does it mean when you tell me your secrets Neon green eyes hiding behind dark eyelids tell me What does it mean that you never ask mine Neon green eyes hiding behind dark lashes tell me What does it mean when you leave Neon green eyes hiding behind dark eyelids tell me What does it mean when you kiss me

 

Vertaling

Neon groene ogen verborgen achter donkere oogleden vertellen me Wat betekent het als je me je geheimen vertelt Neon groene ogen verstopt achter donkere oogleden vertellen me Wat betekent het dat je nooit naar de mijne vraagt Neon groene ogen verstopt achter donkere wimpers vertellen me Wat betekent het als je weggaat Neon groene ogen verstopt achter donkere oogleden vertellen me Wat betekent het als je me kust