Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chelsea wolfe Songtekst: sick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chelsea wolfe - sick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chelsea wolfe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chelsea wolfe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sick .

Origineel

[Verse 1] This suffering brings me closer to you And time is broken and moves slow Your pure heart, your white light And I should be put to death for ever being cruel to you [Verse 2] You washed me clean like no one ever could Come closer now and step right into The wide mouth, the sharp teeth of the one you love The wide mouth, the sharp teeth of the one you love The wide mouth, the sharp teeth of the one you love [Interlude] I'm not the kind of sick that you can fix Don't you worry about me, baby I've got no enemies and I’ve got no time [Chorus] The song, we carry on Even though you pushed us down We carry on [Verse 3] When you try to blind my eyes, I can see tenfold It's nothing that my heart can't take 'Cause your hate has made me strong And stronger men than you have tried to break me Stronger men than you have tried to break me Leaning toward the golden days Forget about the older days And everything we left behind To stand here, in another life [Chorus] We carry on Even though you held us down, we carry on With the song, we carry on Even though you pushed us down, we carry on [Outro] We carry on We carry on We carry on We carry on We carry on

 

Vertaling

[Vers 1] Dit lijden brengt me dichter bij U En de tijd is gebroken en beweegt langzaam Jouw zuivere hart, jouw witte licht En ik zou ter dood gebracht moeten worden omdat ik ooit wreed tegen je was [Vers 2] Jij hebt me schoongewassen zoals niemand dat ooit heeft gekund Kom nu dichterbij en stap recht in De wijde mond, de scherpe tanden van degene van wie je houdt De wijde mond, de scherpe tanden van degene die je liefhebt De wijde mond, de scherpe tanden van degene die je liefhebt [Intermezzo] ik ben niet het soort zieke dat je kunt genezen Maak je geen zorgen over mij, baby Ik heb geen vijanden en ik heb geen tijd [refrein] Het lied, we gaan door Ook al heb je ons naar beneden geduwd We gaan door [Verse 3] Wanneer je probeert mijn ogen te verblinden, kan ik het tienvoudige zien Het is niets dat mijn hart niet kan verdragen 'Cause your hate has made me strong En sterkere mannen dan jij hebben geprobeerd me te breken Sterkere mannen dan jij hebben geprobeerd me te breken Leunend naar de gouden dagen Vergeet de oude dagen En alles wat we achterlieten Om hier te staan, in een ander leven [Chorus] We carry on Ook al hield je ons tegen, we gaan door Met het lied, gaan we door Ook al duwde je ons naar beneden, we gaan door [Outro] We carry on We carry on We carry on We carry on We carry on