Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chemical brothers Songtekst: keep my composure

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chemical brothers - keep my composure ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van keep my composure? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chemical brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chemical brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals keep my composure .

Origineel

Must keep my composure Must keep my composure Space rockin' and killers Moving through the city Fill my body with the poison Head spinning to the rhythm like clockwork I ain't trying to do no wrong but they leave with no choice man There is so much spirit cut the curse to my verse Be the piper pick peppers and I snort lines sorry mom I'm just a man of my times Even though they hold me hostage Said I ain't worth a dime and time is money so I ain't worth your time And I ain't worth your time But I ain't worth your time But I ain't worth your time Hold it down Must keep my composure Must keep my composure Must keep my composure Run and hold me closer Until this is over Must keep my composure Through your control look Run hold me closer Until this is over Space rockin' and killers Everybody is quick to put their arms around me They got nothin' to lose All this gane shit I'm empty inside And every time I try to refuel Quickly ringing Told me times are hard for zemers Thought I would be fine but What? These bitch ? But I'm sick of the intent of it You don't know me and you don't know my style ? And your thoughts are quarter live Said you don't know my style You aint' half this wild You aint' half this wild Hold It Down That's right lets stay groove Come on and let me see you move That's right lets stay groove Come on and let me see you whoa Hands up Hands up Stand up Stand up (woo) Uh Hands up Hands up Stand up Stand up (whoa) Uh Hands up Hands up Stand up Stand up (whoa) Uh Hands up Hands up Stand up Stand up (whoa) Takin' it back to the basics face it We are the kind to pitch this song in basement And I ain't tying to have a problem here so putcha Go on and shake it Get that ass in gear Go on and shake it Get that ass in gear Go on and shake it Get that ass in gear Go on and shake it Get that ass in gear Go on and shake it Get that ass in gear

 

Vertaling

Moet mijn kalmte bewaren Moet mijn kalmte bewaren Space rockin' en killers Bewegend door de stad Vul mijn lichaam met het vergif Head spinning to the rhythm like clockwork Ik probeer niets verkeerd te doen, maar ze laten me geen keus, man. Er is zo veel geest, snij de vloek aan mijn vers Be the piper pick peppers and I snort lines sorry mom I'm just a man of my times Ook al houden ze me gegijzeld Ze zeiden dat ik geen stuiver waard was en tijd is geld dus ik ben je tijd niet waard En ik ben je tijd niet waard Maar ik ben je tijd niet waard Maar ik ben je tijd niet waard Hou het naar beneden Ik moet mijn kalmte bewaren Moet mijn kalmte bewaren Moet mijn kalmte bewaren Ren en hou me vast Tot dit voorbij is Moet mijn kalmte bewaren Kijk door je controle Ren en hou me dichterbij Tot dit voorbij is Space rockin' and killers Iedereen slaat snel zijn armen om me heen Ze hebben niets te verliezen Al deze onzin, ik ben leeg van binnen En elke keer als ik probeer bij te tanken Snel rinkelen Told me times are hard for zemers Dacht dat het wel goed zou komen, maar... Wat? Deze trut? Maar ik ben ziek van de bedoeling ervan. Je kent me niet en je kent mijn stijl niet. ? En je gedachten zijn kwart levend Said you don't know my style Je bent niet half zo wild You aint' half this wild Hou het vast. That's right let stay groove Kom op en laat me je zien bewegen That's right let stay groove Kom op en laat me je zien whoa Handen omhoog Handen omhoog. Sta op. Sta op (woo) Uh Handen omhoog Handen omhoog Sta op Sta op (whoa) Uh Handen omhoog Handen omhoog Sta op. Sta op (whoa) Uh Handen omhoog Handen omhoog Sta op. Sta op (whoa) Takin' it back to the basics face it We are the kind to pitch this song in basement En ik probeer hier geen probleem te hebben, dus zet 'm op Kom op en schudden Zet die kont in de versnelling Kom op en schudden Zet die kont in de versnelling Kom op en schudden Zet die kont in de versnelling Go on and shake it Zet die kont in de versnelling Go on and shake it Get that ass in gear