Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chemical brothers Songtekst: star guitar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chemical brothers - star guitar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star guitar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chemical brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chemical brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star guitar .

Origineel

You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take You should You should feel You should feel You should feel You should feel You should feel what I feel You should take what I take You should feel what I feel You should take what I take

 

Vertaling

Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Jij zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten Je zou moeten voelen Je zou moeten voelen Je zou moeten voelen Je zou moeten voelen Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem Je zou moeten voelen wat ik voel Je zou moeten nemen wat ik neem