Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: bang bang

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - bang bang ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bang bang? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bang bang .

Origineel

Bang bang, you shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down I was five and you were six We rode on horses made of sticks I wore black, you wore white You would always win the fight Bang bang, you shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down Seasons came and changed the time I grew up, I called you mine You would always laugh and say Remember when we used to play Bang bang, you shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down Music played and people sang Just for me the church bells rang After echoes from a gun We both vowed that we'd be one Now you're gone I don't know why Sometimes I cry You didn't say goodbye You didn't take the time to lie Bang bang, you shot me down Bang bang, I hit the ground Bang bang, that awful sound Bang bang, my baby shot me down

 

Vertaling

Bang bang, je schoot me neer Bang bang, ik raakte de grond Bang bang, dat vreselijke geluid Bang bang, mijn baby schoot me neer Ik was vijf en jij was zes We reden op paarden gemaakt van stokken Ik droeg zwart, jij droeg wit Je zou altijd het gevecht winnen Bang bang, je schoot me neer Bang bang, ik raakte de grond Bang bang, dat vreselijke geluid Bang bang, mijn baby schoot me neer Seizoenen kwamen en veranderden de tijd Ik ben opgegroeid, ik noemde je de mijne Je zou altijd lachen en zeggen Weet je nog toen we speelden Bang bang, je schoot me neer Bang bang, ik raakte de grond Bang bang, dat vreselijke geluid Bang bang, mijn baby schoot me neer Muziek speelde en mensen zongen Alleen voor mij gingen de kerkklokken Na echo's van een pistool We hebben allebei beloofd dat we één zouden worden Nu je weg bent, weet ik niet waarom Soms huil ik Je nam geen afscheid Je hebt niet de tijd genomen om te liegen Bang bang, je schoot me neer Bang bang, ik raakte de grond Bang bang, dat vreselijke geluid Bang bang, mijn baby schoot me neer