Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: classified 1a

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - classified 1a ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van classified 1a? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals classified 1a .

Origineel

I know now how much I love you I knew it surely when I saw my blood I cried with my wet eyes, I said, "I love you" I said, "I love you" dying in the mud It's funny you know I'm not the one that feels bad Some guy is gonna knock at our front door Honey he's gonna try and tell you in a nice way That Mrs., you're not Mrs. anymore Just one more time I wish that I could see you Just one more time I wish that you were near Just one more time I wish that you could hear me But bitterness won't make me reappear I love you, my God, how I love you, I see you all around me It's time now it's time to say goodnight But this time my love, I won't have to get up and fight I love you

 

Vertaling

Ik weet nu hoeveel ik van je hou Ik wist het zeker toen ik mijn bloed zag Ik huilde met mijn natte ogen, ik zei: "Ik hou van je" Ik zei: "Ik hou van je" stervend in de modder Het is grappig, weet je, ik ben niet degene die zich rot voelt Er gaat een vent op onze voordeur kloppen Liefje, hij gaat het je op een leuke manier vertellen Die mevrouw, u bent geen mevrouw meer Nog één keer wou ik dat ik je kon zien Nog één keer wou ik dat je in de buurt was Nog één keer wou ik dat je me kon horen Maar bitterheid zal me niet doen terugkeren Ik hou van je, mijn God, hoe ik van je hou, ik zie je overal om me heen Het is nu tijd om welterusten te zeggen Maar deze keer mijn liefste, ik hoef niet op te staan ??en te vechten ik hou van jou