Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: come to your window

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - come to your window ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come to your window? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come to your window .

Origineel

I'm leaving in the quiet early morning. When night has left the sky. Before the dew is dry. But it's not like it used to be. I'm leaving you this warning. You're gonna live to see the day. You long for me. Come to your window. It ain't too late to come. Into your side again. Don't make me believe you. Before you let me have. A chance to try again. Or I'll be gone before. You ever know you're losing me. I know I've made mistakes. That bought you sorrow. But baby, keep in mind. You're not right all the time. Don't let me go away. To face a new tomorrow. Back where you bought me from. When I was glad to come. [Chorus:]. Come to your window. Look down and see the teardrops. In my desperate eyes. Look how I need you. I got to find a way to make you realize. That you are casting out. The deepest love you'll ever know. Please don't close your ears. To what I'm saying. Before I ride away into the early day. I spent the lonesome evening hours praying. That you will change your mind. And try me one more time. Come to your window. Before our love comes crashing. Into pieces on the ground. Don't let it happen. I promise you this time. I'll never let you down. Give me a cause to come. To your lonesome arms again. [Chorus]

 

Vertaling

Ik vertrek in de stille vroege ochtend. Als de nacht de hemel heeft verlaten. Voordat de dauw opgedroogd is. Maar het is niet zoals het vroeger was. Ik laat je deze waarschuwing na. Je zult leven om de dag te zien. Je verlangt naar me. Kom naar je raam. Het is niet te laat om te komen. Om weer aan je zijde te staan. Laat me je niet geloven. Voordat je me een kans geeft. Een kans om het opnieuw te proberen. Of ik zal weg zijn voordat. Je ooit weet dat je me verliest. Ik weet dat ik fouten heb gemaakt. Dat kocht je verdriet. Maar baby, houd in gedachten. Je hebt niet altijd gelijk. Laat me niet weggaan. Om een nieuwe morgen tegemoet te gaan. Terug waar je me vandaan kocht. Toen ik blij was om te komen. [Refrein:]. Kom naar je raam. Kijk naar beneden en zie de tranen. In mijn wanhopige ogen. Kijk hoe ik je nodig heb. Ik moet een manier vinden om je te laten realiseren. Dat je het uitwerpt. De diepste liefde die je ooit zult kennen. Sluit alsjeblieft je oren niet. Voor wat ik zeg. Voordat ik wegrijd naar de vroege dag. heb ik de eenzame avonduren doorgebracht met bidden. Dat je van gedachten verandert. En probeer me nog een keer. Kom naar je raam. Voordat onze liefde in duigen valt. In stukken op de grond. Laat het niet gebeuren. Ik beloof je deze keer. Ik zal je nooit in de steek laten. Geef me een reden om te komen. Weer in je eenzame armen. [refrein]