Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: don't come crying to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - don't come crying to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't come crying to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't come crying to me .

Origineel

Throw out our love like it was old news. Be sure to wear your best pair of walking out shoes. Go take the world into your hot hands. You want the music baby, go have the dance. Ooh, when you miss my love. And you're thinking about. How good it use to be. Ooh, and when you long for my touch, baby. Please don't come crying to me. Remember you were the one. Who wanted to be free. That's how you wanted to be. So don't come crying. Don't come crying to me. Don't you come crying. Walk out the door, go on and go free. Step on my heart like. It's the ground under your feet. Find another lover if you want to. You got to do whatever you got to do. Ooh, but when the nights get cold. And you're thinking about. How hot we used to be. Ooh, and when there's no one to hold, baby. When you're lonely. And you can't get what you need. Don't you come crying. Crying to me, no no. So don't come crying. Don't come crying, now. Don't come crying. Don't you come crying. So don't come crying. Don't come crying, now. Ooh, when you miss my love. When you're thinking about. How good it use to be. Ooh, and when you long for my touch, baby. Please don't come crying to me. Remember you were the one. Who wanted to be free. That's how you wanted to be. So don't come crying. Don't come crying, now. Don't come crying to me. Remember you were the one. Who wanted to be free. That's how you wanted to be. So don't come crying, baby. Don't come crying, now. When you're lonely. Can't get what you need. Don't you come crying to me. So don't come crying. Don't come crying, now. Don't come crying. Don't you come crying. So don't come crying. Don't come crying, now. (repeat)

 

Vertaling

Gooi onze liefde eruit alsof het oud nieuws is. Zorg ervoor dat je je beste paar wandelschoenen draagt. Neem de wereld in je hete handen. You want the music baby, go have the dance. Ooh, als je mijn liefde mist. En je denkt aan. Hoe goed het vroeger was. Ooh, en als je verlangt naar mijn aanraking, baby. Kom dan alsjeblieft niet huilend naar me toe. Onthoud dat jij degene was. Die vrij wilde zijn. Dat is hoe je wilde zijn. Dus kom niet huilen. Kom niet bij me huilen. Kom niet huilen. Loop de deur uit, ga door en ga vrijuit. Stap op mijn hart als. Het is de grond onder je voeten. Zoek een andere minnaar als je wilt. Je moet doen wat je moet doen. Ooh, maar als de nachten koud worden. En je denkt aan. Hoe heet we vroeger waren. Ooh, en als er niemand is om vast te houden, baby. Wanneer je eenzaam bent. En je niet kunt krijgen wat je nodig hebt. Kom dan niet huilen. Huilen bij mij, nee nee. Dus kom niet huilen. Kom niet huilen, nu. Kom niet huilen. Kom niet huilen. Dus kom niet huilen. Kom niet huilen, nu. Ooh, als je mijn liefde mist. Als je denkt aan. Hoe goed het vroeger was. Ooh, en als je verlangt naar mijn aanraking, baby. Kom dan niet huilend naar me toe. Onthoud dat jij degene was. Die vrij wilde zijn. Dat is hoe je wilde zijn. Dus kom niet huilen. Kom niet huilen, nu. Kom niet bij me huilen. Onthoud dat jij degene was. Die vrij wilde zijn. Dat is hoe jij wilde zijn. Dus kom niet huilen, schatje. Kom niet huilen, nu. Als je eenzaam bent. Niet kunt krijgen wat je nodig hebt. Kom dan niet bij mij uithuilen. Dus kom niet huilen. Kom niet huilen, nu. Kom niet huilen. Kom niet huilen. Dus kom niet huilen. Kom niet huilen, nu. (herhalen)