Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: emotional fire

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - emotional fire ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van emotional fire? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals emotional fire .

Origineel

I can't wait 'til I see you baby I can't wait 'til the nightes fallin' down I gotta see you again And ever if it couldn't be forever I'd trade a lifetime for this night together Hold on, hold on My heart is burning with the heat of this Emotional fire Every time I see you I'm on fire, every time we touch Can't you feel me burnin' with desire Baby feel warm, give me some Emotional fire Emotional fire There's a feelin' when I'm here beside you Couldn't leave you and I wouldn't try to Baby, I'd only need you again There ain't nothin' that can break this fever The love gets stronger and the passion deeper Hold on, hold on I can't let go 'cause there's no stoppin' this Emotional fire Every time I see you I'm on fire, every time we touch Can't you feel me burnin' with desire Baby feel warm, give me some Emotional fire Emotional fire I can't wait until I see you baby I can't wait 'til the nightes fallin' Hold on, hold on My heart is burning with the heat of this Emotional fire Every time I see you I'm on fire, every time we touch Can't you feel me burnin' with desire Baby feel warm, give me some Emotional fire Emotional fire Emotional fire

 

Vertaling

Ik kan niet wachten tot ik je zie schat Ik kan niet wachten tot de nacht valt Ik moet je weer zien En altijd als het niet voor altijd zou kunnen zijn Ik zou een leven lang samen voor deze nacht ruilen Wacht even, wacht even Mijn hart brandt van de hitte hiervan Emotioneel vuur Elke keer dat ik jou zie Ik sta in brand, elke keer dat we elkaar aanraken Voel je niet dat ik brand van verlangen? Baby voel me warm, geef me wat Emotioneel vuur Emotioneel vuur Het voelt als ik hier naast je ben Ik kon je niet verlaten en ik zou het niet proberen Schat, ik heb je alleen weer nodig Er is niets dat deze koorts kan doorbreken De liefde wordt sterker en de passie dieper Wacht even, wacht even Ik kan het niet loslaten, want dit is niet te stoppen Emotioneel vuur Elke keer dat ik jou zie Ik sta in brand, elke keer dat we elkaar aanraken Voel je niet dat ik brand van verlangen? Baby voel me warm, geef me wat Emotioneel vuur Emotioneel vuur Ik kan niet wachten tot ik je zie schat Ik kan niet wachten tot de nacht valt Wacht even, wacht even Mijn hart brandt van de hitte hiervan Emotioneel vuur Elke keer dat ik jou zie Ik sta in brand, elke keer dat we elkaar aanraken Voel je niet dat ik brand van verlangen? Baby voel me warm, geef me wat Emotioneel vuur Emotioneel vuur Emotioneel vuur