Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: fire rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - fire rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fire rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fire rain .

Origineel

Just yesterday mornin', they let me know you were gone Suzanne the plans they made put an end to you I walked out this morning and I wrote down this song I just can't remember who to send it to I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you again Won't you look down upon me, Jesus You've got to help me make a stand You've just got to see me through another day My body's aching and my time is at hand I won't make it any other way I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you again Been walking my mind to an easy time, my back turned towards the sun Lord knows when the cold wind blows, it'll turn your head around Well there's hours of time on the telephone line to talk about things toe Sweet dreams and flying machines in pieces on the ground I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you baby, one more time again, now Thought I'd see you one more time again There's just a few thingsing my way this time around now Thought I'd see you, thought I'd see you, fire and rain now Na na na. Na na na na na na na na na na. Na na na na na na na na I've seen fire and I've seen rain I've seen sunny days that I thought would never end I've seen lonely times when I could not find a friend But I always thought that I'd see you baby, one more time again, now Thought I'd see you one more time again There's just a few thingsing my way this time around now Thought I'd see you, thought I'd see you, fire and rain now

 

Vertaling

Gisterochtend lieten ze me weten dat je weg was Suzanne de plannen die ze maakten maakten een einde aan je Ik liep vanmorgen naar buiten en schreef dit lied op Ik kan me gewoon niet herinneren naar wie ik het moet sturen Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat ze nooit zouden eindigen Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden Maar ik dacht altijd dat ik je weer zou zien Wil je niet op me neerkijken, Jezus Je moet me helpen een standpunt in te nemen Je moet me gewoon een andere dag zien doorstaan Mijn lichaam doet pijn en mijn tijd is nabij Ik red het niet anders Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat ze nooit zouden eindigen Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden Maar ik dacht altijd dat ik je weer zou zien Terwijl ik met een gerust hart door mijn hoofd liep, draaide mijn rug naar de zon God weet dat wanneer de koude wind waait, het je hoofd zal draaien Er is uren aan de telefoonlijn om over dingen te praten Zoete dromen en vliegmachines in stukken op de grond Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat ze nooit zouden eindigen Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden Maar ik dacht altijd dat ik je nog een keer zou zien, baby Ik dacht dat ik je nog een keer zou zien Er zijn deze keer maar een paar dingen op mijn manier Dacht dat ik je zou zien, dacht dat ik je zou zien, vuur en regen nu Na na na. Na na na na na na na na. Na na na na na na na Ik heb vuur gezien en ik heb regen gezien Ik heb zonnige dagen gezien waarvan ik dacht dat ze nooit zouden eindigen Ik heb eenzame tijden gezien waarin ik geen vriend kon vinden Maar ik dacht altijd dat ik je nog een keer zou zien, baby Ik dacht dat ik je nog een keer zou zien Er zijn deze keer maar een paar dingen op mijn manier Dacht dat ik je zou zien, dacht dat ik je zou zien, vuur en regen nu