Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: hell on wheels

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - hell on wheels ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hell on wheels? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hell on wheels .

Origineel

Well I'm hell on wheels I'm a roll on mama I can slide down places that you never knew Try me on for size at the roll-a-rama If you tie my laces and I'll follow you Follow you follow you [Chorus] See something I like, gonna go for it See something I want, I'm gonna go after it See something I like, gonna go for it See something I want Let's roll hell on wheels let's roll Come on and roll with me I roll at a quarter till three yeah And let's rock hell on wheels let's rock Come on and rock it with me I'll make you feel so free yeah, Look out Well I'm hell on wheels say I'm roller crazy I won't go too fast no I won't go too far We'll be high on wheel if the room gets hazy Just look out for me I'm your guiding star guiding star, guiding star See something you like, better go for it See something you want, better get down on it See something you like, better go for it See something you want Let's roll hell on wheels let's roll Come on and roll with me I roll at a quarter till three yeah And let's rock hell on wheels let's rock Come on and rock it with me I'll make you feel so free yeah, look out If you see something you like, you better go for it If you see something you want, you better get down on it If I see something I like, I'm gonna go for it If I see something I want You know I'm gonna get down on it Well I'm hell on wheels I'm a roll on mama I can slide down places that you never knew Try me on for size at the roll-a-rama If you tie my laces and I'll follow you Follow you follow you [Chorus]

 

Vertaling

Nou, ik ben een hel op wielen. Ik ben een roll on mama Ik kan van plaatsen glijden die je nooit kende Pas me op maat voor de roll-a-rama Als je mijn veters knoopt, zal ik je volgen Volg jou volg jou [Refrein] Zie iets wat ik leuk vind, ik ga ervoor Zie iets wat ik wil, ik ga er achteraan Zie iets wat ik leuk vind, ik ga ervoor Zie iets wat ik wil Laten we op wielen rollen, laten we rollen Kom op en rol met me mee Ik rol om kwart voor drie ja En laten we de hel op wielen laten rocken, laten we rocken Kom op en rock het met mij Ik zal je zo vrij laten voelen, ja, kijk uit Nou ik ben hel op wielen zeggen dat ik gek ben Ik ga niet te snel, nee, ik ga niet te ver We zitten hoog op het stuur als de kamer wazig wordt Pas op voor mij, ik ben je leidende ster leidende ster, leidende ster Zie iets dat je leuk vindt, ga ervoor Zie iets wat je wilt, ga er maar op in Zie iets dat je leuk vindt, ga ervoor Zie iets wat je wilt Laten we op wielen rollen, laten we rollen Kom op en rol met me mee Ik rol om kwart voor drie ja En laten we de hel op wielen laten rocken, laten we rocken Kom op en rock het met mij Ik zal je zo vrij laten voelen, kijk uit Als je iets ziet dat je leuk vindt, kun je er beter voor gaan Als je iets ziet dat je wilt, kun je er maar beter op ingaan Als ik iets zie wat ik leuk vind, ga ik ervoor Als ik iets zie wat ik wil Je weet dat ik het ga aanpakken Nou, ik ben een hel op wielen. Ik ben een roll on mama Ik kan van plaatsen glijden die je nooit kende Pas me op maat voor de roll-a-rama Als je mijn veters knoopt, zal ik je volgen Volg jou volg jou [Refrein]