Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: how can you mend a broken heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - how can you mend a broken heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how can you mend a broken heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how can you mend a broken heart .

Origineel

I can think of younger days When living for my life Was everything a man could want to do? I could never see tomorrow But I was never told about the sorrow And how can you mend a broken heart? How can you stop the rain from falling down? How can you stop the sun from shining? What makes the world go round? How can you mend this broken man? How can a loser ever win? Please help me mend my broken heart And let me live again I can still feel the breeze That rustles through the trees And misty memories do days gone by We could never see tomorrow No one said a word about the sorrow And how can you mend a broken heart? How can you stop the rain from falling down? How can you stop the sun from shining? What makes the world go round? How can you mend this broken man? How can a loser ever win? Please help me mend my broken heart And let me live again

 

Vertaling

Ik kan denken aan jongere dagen Als ik leef voor mijn leven Was alles wat een man zou willen doen? Ik kon morgen nooit zien Maar ik werd nooit verteld over het verdriet En hoe kun je een gebroken hart herstellen? Hoe kun je voorkomen dat de regen naar beneden valt? Hoe kun je voorkomen dat de zon schijnt? Waarom draait de wereld rond? Hoe kun je deze gebroken man herstellen? Hoe kan een verliezer ooit winnen? Help me alstublieft mijn gebroken hart te herstellen En laat me weer leven Ik voel nog steeds de wind Dat ritselt door de bomen En mistige herinneringen doen vervlogen tijden voorbij We zouden morgen nooit kunnen zien Niemand zei iets over het verdriet En hoe kun je een gebroken hart herstellen? Hoe kun je voorkomen dat de regen naar beneden valt? Hoe kun je voorkomen dat de zon schijnt? Waarom draait de wereld rond? Hoe kun je deze gebroken man herstellen? Hoe kan een verliezer ooit winnen? Help me alstublieft mijn gebroken hart te herstellen En laat me weer leven