Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: how long has this been going on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - how long has this been going on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how long has this been going on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how long has this been going on .

Origineel

I could cry some chin-chin tears Where have I been all these years A little whilee on tell me now How long has this been going on What a kick and how I buzz My son you click like nobody does Listen sweet I repeat How long has this been going on [Chorus] I feel like I could melt right into heaven I've heard And now I know how Columbus felt Finding another world Kiss me once and then again once more God what a dunce I was before What a break for heaven sake How long has this been going on [Chorus]

 

Vertaling

Ik zou wat kin-kin tranen kunnen huilen Waar ben ik al die jaren geweest Een klein beetje vertel het me nu Hoe lang gebeurd dit al Wat een kick en hoe ik zoem Mijn zoon, je klikt zoals niemand dat doet Luister lief herhaal ik Hoe lang gebeurd dit al [Refrein] Ik heb het gevoel dat ik midden in de hemel zou kunnen smelten Ik heb gehoord En nu weet ik hoe Columbus zich voelde Een andere wereld vinden Kus me nog een keer en dan nog een keer God wat een domoor was ik daarvoor Wat een pauze in hemelsnaam Hoe lang gebeurd dit al [Refrein]