Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: i'm blowin' away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - i'm blowin' away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm blowin' away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm blowin' away .

Origineel

I've been romanced. And I've been danced. Crazy nights and hard times. Life has lost it mystery. And love is blind,. and can not find me. Cause I'm blowin' away. And shadows take my love. and leave. I'm blowin' away. And shadows keep taking my love. and leaving me. I have past aside my foolish pride. Going down for the very last time. Cause I have searched this earth. And sailed the seas. But love is blind can not find me. Chorus x 2

 

Vertaling

Ik ben geromantiseerd. En ik ben gedanst. Gekke nachten en moeilijke tijden. Het leven heeft zijn mysterie verloren. En liefde is blind,. en kan me niet vinden. Cause I'm blowin' away. En schaduwen nemen mijn liefde. en vertrekken. I'm blowin' away. En schaduwen blijven mijn liefde nemen. en mij verlaten. Ik heb mijn dwaze trots opzij gezet. Ik ga naar beneden voor de allerlaatste keer. Want ik heb deze aarde doorzocht. En de zeeën bevaren. Maar liefde is blind kan mij niet vinden. Refrein x 2