Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: it s gonna rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - it s gonna rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it s gonna rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it s gonna rain .

Origineel

It's gonna rain outside I can tell by the clouds In the sky whoa, whoa Uh-uh oh uh-uh You used toe And see me baby all the time People see you walking down the street They say you were mine We use to love each other baby Ah that's all Well I can still remember Your skin so soft It's gonna rain outside I can tell by the clouds In the sky whoa, whoa Uh-uh oh uh-uh You woulde and see me Baby gave you all I had to give Sometimes when you left me I didn't know if I was gonna live Used to watch the sunse up And the moons go down We used to take off our shoes And stamp our feet in the ground Oh yeah

 

Vertaling

Buiten gaat het regenen Ik kan het zien aan de wolken In de lucht whoa, whoa Uh-uh oh uh-uh Je gebruikte teen En zie me de hele tijd schat Mensen zien je op straat lopen Ze zeggen dat je van mij was We houden van elkaar schatje Ah dat is alles Nou, ik kan het me nog herinneren Je huid is zo zacht Buiten gaat het regenen Ik kan het zien aan de wolken In de lucht whoa, whoa Uh-uh oh uh-uh Je zou me zien Baby heeft je alles gegeven wat ik te geven had Soms wanneer je me verliet Ik wist niet of ik zou leven Gebruikt om naar de zonsondergang te kijken En de manen gaan ten onder We trokken onze schoenen uit En stamp onze voeten in de grond O ja