Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: just a name

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - just a name ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just a name? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just a name .

Origineel

JUST A NAME Writer Sonny Bono It's just a name, it's just a name It's not too long and it's kinda plain He's just a guy, just a little guy And he's not too brave, not too shy And he'll never make me stay And he's not very much of a mystery He's not even handsome, nor is he tall But there's no way I could live at all Without his funny name He's just a guy, just a little guy That can make me laugh That can make me cry Did I mention this before He's got all I want and even more But he gives me all that he has to give And I guess that's why I just couldn't live Without his funny name She's just a girl, she's just a girl Her hair is straight she don't have a curl She's not so hot, I mean what's she got She's got all that I want and even more She's the girl I love, that I adore Cause she gives me all that she has to give And I guess that's why I just couldn't live Without her funny name

 

Vertaling

GEWOON EEN NAAM Schrijver Sonny Bono Het is maar een naam, het is maar een naam Het is niet te lang en het is nogal duidelijk Hij is maar een jongen, maar een kleine jongen En hij is niet te dapper, niet te verlegen En hij zal me nooit dwingen te blijven En hij is niet echt een mysterie Hij is niet eens knap en ook niet lang Maar ik zou helemaal niet kunnen leven Zonder zijn grappige naam Hij is maar een jongen, maar een kleine jongen Dat kan me aan het lachen maken Dat kan me aan het huilen maken Heb ik dit al eerder genoemd Hij heeft alles wat ik wil en zelfs meer Maar hij geeft me alles wat hij te geven heeft En ik denk dat ik daarom niet kon leven Zonder zijn grappige naam Ze is maar een meisje, ze is maar een meisje Haar haar is steil, ze heeft geen krul Ze is niet zo knap, ik bedoel wat ze heeft Ze heeft alles wat ik wil en zelfs meer Ze is het meisje waar ik van hou, waar ik dol op ben Omdat ze me alles geeft wat ze te geven heeft En ik denk dat ik daarom niet kon leven Zonder haar grappige naam