Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher lloyd Songtekst: e.t. (cover)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher lloyd - e.t. (cover) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e.t. (cover)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher lloyd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher lloyd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e.t. (cover) .

Origineel

You're so hypnotising. Could you be the devil, could you be an angel. Your touch, magnetizing. Feels like I am floating, leaves my body glowing. They say be afraid. You're not like the others, futuristic lover. Different dna, they don't understand you. You're from a whole 'nother world. A different dimension. You open my eyes. And I'm ready to go, lead me into the light. Kiss me, kiss me. Infect me with your loving, fill me with your poison. Take me, take me. Wanna be your victim, ready for abduction. Boy, you're an alien, your touch so foreign. It's supernatural, extra-terrestrial. You're so supersonic. Wanna feel your powers, stun me with your laser. Your kiss is cosmic, every move is magic. You're from a whole 'nother world. A different dimension. You open my eyes. And I'm ready to go, lead me into the light. Kiss me, kiss me. Infect me with your loving, fill me with your poison. Take me, take me. Wanna be your victim, ready for abduction. Boy, you're an alien, your touch so foreign. It's supernatural, extra-terrestrial. This is transcendental, on another level. Boy, you're my lucky star. I wanna walk on your wavelength. And be there when you vibrate. For you I'll risk it all. Kiss me, kiss me. Infect me with your loving. fill me with your poison. Take me, take me. Wanna be your victim, ready for abduction. Boy, you're an alien, your touch so foreign. It's supernatural, extra-terrestrial. Extra-terrestrial. Extra-terrestrial. Boy, you're an alien, your touch so foreign. It's supernatural, extra-terrestrial

 

Vertaling

Je bent zo hypnotiserend. Zou je de duivel kunnen zijn, zou je een engel kunnen zijn. Je aanraking, magnetiserend. Voelt alsof ik zweef, laat mijn lichaam gloeien. Ze zeggen dat je bang moet zijn. Je bent niet zoals de anderen, futuristische minnaar. Ander DNA, ze begrijpen je niet. Je komt uit een heel andere wereld. Een andere dimensie. Je opent mijn ogen. En ik ben klaar om te gaan, leid me naar het licht. Kus me, kus me. Besmet me met je liefde, vul me met je vergif. Neem me, neem me. Ik wil je slachtoffer zijn, klaar voor ontvoering. Jongen, je bent een alien, je aanraking zo vreemd. Het is bovennatuurlijk, buitenaards. Je bent zo supersonisch. Wil je je krachten voelen, bedwelm me met je laser. Je kus is kosmisch, elke beweging is magisch. Je komt uit een heel andere wereld. Een andere dimensie. Je opent mijn ogen. En ik ben klaar om te gaan, leid me naar het licht. Kus me, kus me. Besmet me met je liefde, vul me met je vergif. Neem me, neem me. Ik wil je slachtoffer zijn, klaar voor ontvoering. Jongen, je bent een alien, je aanraking zo vreemd. Het is bovennatuurlijk, buitenaards. Dit is transcendentaal, op een ander niveau. Jongen, jij bent mijn geluksster. Ik wil op jouw golflengte lopen. En er zijn als je trilt. Voor jou riskeer ik alles. Kus me, kus me. Besmet me met je liefde. Vul me met je vergif. Neem me, neem me. Ik wil je slachtoffer zijn, klaar voor ontvoering. Jongen, je bent een alien, je aanraking zo vreemd. Het is bovennatuurlijk, buitenaards. Buitenaards. Buitenaards. Jongen, je bent een alien, je aanraking zo vreemd. Het is bovennatuurlijk, buitenaards