Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher lloyd Songtekst: swagger jagger

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher lloyd - swagger jagger ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van swagger jagger? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher lloyd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher lloyd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals swagger jagger .

Origineel

Swagger jagger Swagger jagger You should get some of your own Count that money Get your game on Get your game on Get your, get your game on You can't stop looking at me Staring at me, be what I be You can't stop looking at me So get up out my face You can't stop clicking at me Writing 'bout me, tweeting 'bout me I can't stop that's why they gon' be My swagger's in check Get on the floor Get get get on the floor My swagger's on check Get on the floor Get get get on the floor I got it in check Swagger jagger Swagger jagger You should get some of your own Count that money Get your game on You're a hater Just let it go Swagger jagger Swagger jagger You should get some of your own Count that money Get your game on Get your game on Get your game on You you can't stop shouting at me Calling at me, be what I be You can't stop looking at me So get up out my way You you can't stop youtubing me On repeat, running this beat You can't stop this... on me I'm laughing all the way Get on the floor Get get get on the floor Get get get on the floor Get get get on the floor I got it in check Swagger jagger Swagger jagger You should get some of your own Count that money Get your game on You're a hater Just let it go Swagger jagger Swagger jagger You should get some of your own Count that money Get your game on Get your game on Get your game on Hi hater Kiss kiss I'll see you later Hi hater It is very very very nice to meet ya Get on the floor Get get get get get get Get on the floor Get on the floor I I got it in check Get on the floor Get on the floor My swagger's in check Get on the floor Get on the floor I got it in check

 

Vertaling

Swagger jagger Swagger jagger Je zou er zelf een paar moeten kopen Tel dat geld Zet je spel aan Zet je spel aan Haal je, zet je spel aan Je kunt niet ophouden met naar me te kijken Staar naar me, wees wat ik ben Je kunt niet ophouden met naar me te kijken Dus sta op uit mijn gezicht Je blijft maar op me klikken Over mij schrijven, tweeten over mij Ik kan niet stoppen, daarom zullen ze zijn Mijn branie staat onder controle Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Mijn branie staat onder controle Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ik heb het onder controle Swagger jagger Swagger jagger Je zou er zelf een paar moeten kopen Tel dat geld Zet je spel aan Je bent een hater Gewoon laten gaan Swagger jagger Swagger jagger Je zou er zelf een paar moeten kopen Tel dat geld Zet je spel aan Zet je spel aan Zet je spel aan Je kunt niet ophouden met tegen me te schreeuwen Roep naar mij, wees wat ik ben Je kunt niet ophouden met naar me te kijken Dus sta op mijn manier Je kunt niet stoppen met me te tuben Herhaal, ik draai deze beat Je kunt dit niet stoppen ... op mij Ik lach helemaal Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ik heb het onder controle Swagger jagger Swagger jagger Je zou er zelf een paar moeten kopen Tel dat geld Zet je spel aan Je bent een hater Gewoon laten gaan Swagger jagger Swagger jagger Je zou er zelf een paar moeten kopen Tel dat geld Zet je spel aan Zet je spel aan Zet je spel aan Hallo hater Kus kus Ik zie je later Hallo hater Het is heel erg leuk je te ontmoeten Ga op de grond liggen Get get get get get get Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ik heb het onder controle Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Mijn branie staat onder controle Ga op de grond liggen Ga op de grond liggen Ik heb het onder controle