Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: the gunman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - the gunman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the gunman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the gunman .

Origineel

I know that on some narrow street Our paths will cross Our eyes will meet And love will leave me at his feet I'm waiting for the gunman When I enter a room I will only sit facing the door It's love I'm looking for As I search every face I start to wondering, is this the place? [Chorus:] For love is a gunman and no mercy has he He'll hunt you down until the day death sets you free Love is a gunman, and he'sing to town You'll meet his gaze, both barrels blaze Staring you down Love is the gunman and no mercy has he This time his sights are set on me You can run, you can hide You can even saddle up and ride But love won't be denied You can wear a disguise But it isn't fooled by alibis [Chorus] For love is a gunman, love is a gunman Love is a gunman and no mercy has he This time his sights are fixed on me

 

Vertaling

Ik weet dat in een smal straatje Onze paden zullen kruisen Onze ogen zullen elkaar ontmoeten En liefde zal me aan zijn voeten achterlaten Ik wacht op de schutter Als ik een kamer binnenkom Ik ga alleen naar de deur zitten Ik zoek liefde Terwijl ik elk gezicht doorzoek Ik begin me af te vragen, is dit de plek? [Refrein:] Want liefde is een schutter en hij heeft geen genade Hij jaagt je op tot de dag dat de dood je vrijlaat Liefde is een schutter en hij gaat naar de stad Je zult zijn blik ontmoeten, beide vaten branden Je naar beneden staren Liefde is de schutter en hij heeft geen genade Deze keer zijn zijn zinnen op mij gericht Je kunt rennen, je kunt je verbergen Je kunt zelfs zadelen en rijden Maar liefde zal niet worden ontkend Je kunt een vermomming dragen Maar het laat zich niet misleiden door alibi's [Refrein] Want liefde is een schutter, liefde is een schutter Liefde is een schutter en hij heeft geen genade Deze keer is zijn blik op mij gericht