Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cher Songtekst: the look

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cher - the look ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the look? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cher! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cher en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the look .

Origineel

There was I one night in Acapulco Bored to tears-- the band just played the Tango You walked in, suddenly I'm in a spin There you are just like-- some kind of hero More cool than Brando and Denero Dressed to kill-- boy, I think you know you'll wil Just like a time bomb tickin' away-- no way to stop this runaway train CHORUS You've got the look that makes me weak something in your eyes that words can't speak and you can cast a spell on me like a bullet to my heart Oh, you've got a move a certain style Just the thought of you can drive me wild You've got the look that's got me hooked I can't take my eyes off you Whats the story? I watch you stealing kisses Broken hearts and tears are so delicous Boy you know your in denial Oh, What's the use Paretending I don't want to tease you, taste you, turn you on And taunt you Come to me Oh, and show me no mercy I'm flying to close to the sun And it's a beautiful way to burn! CHORUS You've got the look that makes me weak something in your eyes that words can't speak and you can cast a spell on me like a bullet to my heart Oh, you've got a move a certain style Just the thought of you can drive me wild You've got the look that's got me hooked I can't take my eyes off you (Touch me, Touch me You know you gotta Touch me, touch me Oh yeah!) I'm heading straight into the sun And now, I'm burning up! I'm burning up! CHORUS You've got the look that makes me weak something in your eyes that words can't speak and you can cast a spell on me like a bullet to my heart Oh, you've got a move a certain style Just the thought of you can drive me wild You've got the look that's got me hooked I can't take my eyes off you No, No, No, touch me, taste me, tell me that you want me, keep mein' back you know you got me 'Coz you got that look Oh, and baby it's my world you shook Oh, cast a spell I know you got the Voo-doo No one makes me feel the way that you do It's the look that's got me hooked I can't take me eyes off you Can't take my eyes off you

 

Vertaling

Er was een nacht in Acapulco Verveeld tot tranen ... de band speelde net de Tango Je kwam binnen, plotseling zit ik in een spin Daar ben je net ... een soort held Cooler dan Brando en Denero Gekleed om te doden ... jongen, ik denk dat je weet dat je dat wilt Net als een tijdbom die wegtikt ... geen manier om deze weggelopen trein te stoppen REFREIN Je hebt de look dat maakt me zwak iets in je ogen dat woorden kunnen niet spreken en je kunt me betoveren als een kogel in mijn hart Oh, je hebt een zet een bepaalde stijl Alleen de gedachte aan jou kan maak me wild Je hebt de look die er is heeft me verslaafd gemaakt Ik kan mijn ogen niet van je afhouden Wat is het verhaal? Ik zie je kussen kussen Gebroken harten en tranen zijn zo heerlijk Jongen, je kent je in ontkenning Oh, wat heeft het voor zin Paretending Ik wil het niet plaag je, proef je, zet je aan En je bespotten Kom naar me toe Oh, en toon me geen genade Ik vlieg te dicht bij de zon En het is een prachtige manier om te verbranden! REFREIN Je hebt de look dat maakt me zwak iets in je ogen dat woorden kunnen niet spreken en je kunt me betoveren als een kogel in mijn hart Oh, je hebt een zet een bepaalde stijl Alleen de gedachte aan jou kan maak me wild Je hebt de look die er is heeft me verslaafd gemaakt Ik kan mijn ogen niet van je afhouden (Raak me aan, raak me aan Je weet dat je moet Raak me aan, raak me aan O ja!) Ik ga recht in de zon En nu brand ik op! Ik brand op! REFREIN Je hebt de look dat maakt me zwak iets in je ogen dat woorden kunnen niet spreken en je kunt me betoveren als een kogel in mijn hart Oh, je hebt een zet een bepaalde stijl Alleen de gedachte aan jou kan maak me wild Je hebt de look die er is heeft me verslaafd gemaakt Ik kan mijn ogen niet van je afhouden Nee nee nee, raak me aan, proef me, vertel me dat je me wilt, hou me tegen, je weet dat je me hebt 'Coz je hebt die look Oh, en schat, het is mijn wereld die je hebt geschud Oh, gebruik een spreuk Ik weet dat je de Voo-doo hebt Niemand laat me voelen zoals jij dat doet Het is de look die me verslaafd heeft gemaakt Ik kan me niet van je afhouden Ik kan mijn ogen niet van je afhouden