Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cherrelle Songtekst: you look good to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cherrelle - you look good to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you look good to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cherrelle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cherrelle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you look good to me .

Origineel

You look good to me, you look good to me Oh, I found him 'bout a week ago My friends were going out, they said, you rarely go That's how I got him to really knock me dead Looked him in the eyes and quickly said You look good to me When you walk I just lose all my control You look good to me And when you talk I just want to kiss your big mouth, baby I want you to know you look good to me So I ? you, baby, uh, baby, uh, baby Never ever been a forward girl, I just speak my mind Being honest never felt so good or looked so fine Lookin' good isn't everything And personality won't make emotion a thing The combination is what love's about I'm not in love but I have no doubt You look good to me When you walk I just lose all my control You look good to me And when you talk I just wanna kiss your big mouth, baby Wait a minute, hey girls, yeah Are there any good lookin' men out there? Yeah Hello men, ooh, ooh, ooh, ooh Ha, well if you think you're fine then try to sing along with my mind Na na na, na na na, na na, na na na, na na na, na na Na, na, na, na na, na, na, na, na na Na, na, na, na, na, na You sound as good as you look You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me Somebody wanna dance with me? Never been a forward girl, I just speak my mind Being honest never felt so good or looked so fine Oh, oh, oh, oh, uh, uh Oh, oh, oh, oh, sing it Na, na na, na, na na Na na, na na na, na na, na na na Na na, na na Ha ha, that was good, now repeat after me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me, you look good to me You look good to me

 

Vertaling

Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Oh, ik vond hem ongeveer een week geleden Mijn vrienden gingen uit, ze zeiden, je gaat zelden Dat is hoe ik hem zover kreeg dat hij me echt dood sloeg. Ik keek hem in de ogen en zei snel Je ziet er goed uit voor mij. Als jij loopt, verlies ik al mijn controle. Je ziet er goed uit voor mij En als je praat wil ik je grote mond kussen, schatje Ik wil dat je weet dat je er goed uitziet voor mij So I ? you, baby, uh, baby, uh, baby Never ever been a forward girl, I just speak my mind Eerlijk zijn voelde nooit zo goed of zag er nooit zo goed uit Er goed uitzien is niet alles En persoonlijkheid maakt van emotie niets De combinatie is waar liefde om draait Ik ben niet verliefd maar ik twijfel er niet aan Je ziet er goed uit voor mij Als je loopt verlies ik al mijn controle Je ziet er goed uit voor mij En als je praat wil ik gewoon je grote mond kussen, schatje Wacht even, hé meisjes, ja Zijn er nog goed uitziende mannen daarbuiten? Yeah Hallo mannen, ooh, ooh, ooh, ooh Ha, nou als je denkt dat je goed bent probeer dan mee te zingen met mijn gedachten Na na na, na na na, na na na, na na na, na na na Na, na, na, na, na, na, na, na Na, na, na, na, na, na Je klinkt net zo goed als je eruit ziet Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij You look good to me Wil er iemand met me dansen? Ik ben nooit een brutaal meisje geweest, ik zeg gewoon wat ik denk Eerlijk zijn voelde nooit zo goed of zag er nooit zo goed uit Oh, oh, oh, oh, uh, uh Oh, oh, oh, oh, zing het Na, na na, na, na na Na na, na na na na, na na na, na na na Na na, na na Ha ha, dat was goed, herhaal nu na mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Je ziet er goed uit voor mij, je ziet er goed uit voor mij Jij ziet er goed uit voor mij, jij ziet er goed uit voor mij Jij ziet er goed uit voor mij, jij ziet er goed uit voor mij Jij ziet er goed uit voor mij, jij ziet er goed uit voor mij Jij ziet er goed uit voor mij, jij ziet er goed uit voor mij You look good to me