Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cherry poppin daddies Songtekst: soul cadillac

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cherry poppin daddies - soul cadillac ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van soul cadillac? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cherry poppin daddies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cherry poppin daddies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals soul cadillac .

Origineel

The Soul Cadillac is drivin' up The Soul Cadillac is in me Well a soul transformed from a dirty truck By a girl who loves me I was alone I wore the fragrance of men who worked in the heat I work all day Pouring the asphalt and shaping the concrete And I sing now The Soul Cadillac is drivin' up The Soul Cadillac is in me Well a soul transformed from a dirty truck By a girl who loves me She's a warm-hearted girl And such a treasure to hold To a working man's body She's like music with plenty of soul She's my Soul Cadillac I met her down at the East Town Pub In a slow dance we embraced She fixed up my home down by the water And made it afortable place Oh I tell ya She's a warm-hearted girl And such a treasure to hold To a working man's body She's like music She's my soul The Soul Cadillac is drivin' up The Soul Cadillac is in me Well a soul transformed from a dirty truck By a girl who loves me She's the girl who loves me

 

Vertaling

De Soul Cadillac rijdt omhoog De Soul Cadillac zit in mij Nou, een ziel getransformeerd van een vuile vrachtwagen Door een meisje dat van me houdt ik was alleen Ik droeg de geur van mannen die in de hitte werkten ik werk de hele dag Het asfalt gieten en het beton vormgeven En ik zing nu De Soul Cadillac rijdt omhoog De Soul Cadillac zit in mij Nou, een ziel getransformeerd van een vuile vrachtwagen Door een meisje dat van me houdt Ze is een hartelijk meisje En zo'n schat om vast te houden Naar het lichaam van een werkende man Ze is als muziek met veel soul Ze is mijn ziel Cadillac Ik ontmoette haar in de East Town Pub In een langzame dans omhelsden we elkaar Ze repareerde mijn huis aan het water En maakte het een waardige plek Oh ik zeg het je Ze is een hartelijk meisje En zo'n schat om vast te houden Naar het lichaam van een werkende man Ze is als muziek Ze is mijn ziel De Soul Cadillac rijdt omhoog De Soul Cadillac zit in mij Nou, een ziel getransformeerd van een vuile vrachtwagen Door een meisje dat van me houdt Zij is het meisje dat van me houdt