Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cherry poppin daddies Songtekst: up from the gutter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cherry poppin daddies - up from the gutter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van up from the gutter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cherry poppin daddies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cherry poppin daddies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals up from the gutter .

Origineel

I'm a gutter war piranha And i'm gonna get tight We're so primitive We just got to give civil a fright y'all Subterranean homosapien But i'll eat you alive I'm a skinny little fucker Takin' a bite y'all I'm up from the gutter I'm up from the gutter Get yourself up up up from the gutter I'm criminally insane I wanna upchuck money In the w.a.s.r penitentiary I wanna suck blood from a big ass vein All the 50 stars And the red and white bars On the funhouse floor Ain't fit for a whore y'all I'm up from the gutter I'm up from the gutter Get yourself up up up from the gutter

 

Vertaling

Ik ben een gutter oorlog piranha En ik ga krap worden We zijn zo primitief We moeten de burger gewoon bang maken jullie allemaal Onderaardse homosapien Maar ik zal je levend opeten Ik ben een magere kleine klootzak Neem een ??hap jullie allemaal, ik kom uit de goot Ik kom uit de goot Kom uit de goot Ik ben crimineel gestoord Ik wil geld ophoesten In de wasr penitentiaire inrichting Ik wil bloed uit een grote ader zuigen Alle 50 sterren En de rode en witte balken Op de funhouse vloer Is niet geschikt voor een hoer jullie allemaal Ik sta op van de goot Ik sta op van de goot Kom omhoog van de goot