Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cherryholmes Songtekst: i can only love you so much

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cherryholmes - i can only love you so much ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can only love you so much? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cherryholmes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cherryholmes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can only love you so much .

Origineel

I can only love you so much but you use it, if you lose it would you ever feel ashamed? And I will only tell you one more time then you know that I'm never gonna tell you again. How can I believe of what you say to me when I know you lie and I know that I can't do enough to please. I know that you don't care and baby it's not fair, that I can't rig you cause not the matter I do, seems to get me anywhere. CHORUS: I can only love you so much but you use it, if you lose it would you ever feel ashamed? I will only tell you one more time then you know that I'm never gonna tell you again. [MUSICAL BRIDGE] You used to be so kind to me at first but then you changed and rearranged and let me fall apart. Then you're not good for me but babe if I leave there's a piece of me gonna stay with you so what am I supposed to do? CHORUS: I can only love you so much but you use it, if you lose it would you ever feel ashamed? And I will only tell you one more time then you know that I'm never gonna tell you again. [MUSICAL BRIDGE] As I can only love you so much but you use it, if you lose it would you ever feel ashamed? And I will only tell you one more time then you know that I'm never gonna tell you again.

 

Vertaling

Ik kan maar zoveel van je houden maar je gebruikt het, als je het verliest zou je je dan ooit schamen? En ik vertel het je nog maar één keer dan weet je dat ik het je nooit meer zal zeggen. Hoe kan ik geloven wat je tegen me zegt als ik weet dat je liegt en ik weet dat ik niet genoeg kan doen om te behagen. Ik weet dat het je niet kan schelen en schat het is niet eerlijk, dat ik je niet kan optuigen cause not the matter I do, seems to get me anywhere. CHORUS: I can only love you so much maar je gebruikt het, als je het verliest zou je je dan ooit schamen? I will only tell you one more time dan weet je dat ik nooit ga je weer vertellen. [MUZIKALE BRUG] You used to be so kind to me at first maar toen veranderde je en herschikte je en liet me uit elkaar vallen. Dan ben je niet goed voor me but babe if I leave zal er een stukje van mij bij jou blijven. So what am I supposed to do? CHORUS: I can only love you so much maar je gebruikt het, als je het verliest zou je je dan ooit schamen? En ik zal het je nog maar één keer vertellen dan weet je dat ik nooit ga je weer vertellen. [MUZIKALE BRUG] As I can only love you so much but you use it, if you lose it zou je je dan ooit schamen? En ik vertel het je nog maar één keer dan weet je dat ik het je nooit meer zal vertellen.