Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheryl Songtekst: a million lights

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheryl - a million lights ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a million lights? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheryl! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheryl en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a million lights .

Origineel

I'm wondering how we fell through. Got a little too much in my head,. like I miss you. Each passing light reminds me. Nothing could lift me from the dark. till I found you. Every day goes running. with the same flow. But there's always something. washed away. I don't know how we fell through. Got a little too much in my head,. like I miss you. A million lights behind you. I'm a little too much in the dark,. here without you. No one leaning on me. Nothing here to hold me. Moving where I choose, alone. But rolling so free. there's nothing here to stop me. filling up my head with me and you. I don't know how we fell through. Got a little too much in my head,. like I miss you. A million lights behind you. I'm a little too much in the dark. when I can't see you. No telling where the future flows. but before it goes. you and me you know we've got to try. Before the chance flies. Honey this is our time. Don't be one of those. sweet fools standing on the kerb. watching life pass by. Don't tell me how we fell through. Got a little too much in my head,. like I miss you. A million lights behind you. I'm a little too much in the dark. here without you

 

Vertaling

Ik vraag me af hoe we door elkaar zijn gevallen. Ik heb een beetje te veel aan m'n hoofd, alsof ik je mis. Elk voorbijgaand licht herinnert me eraan. Niets kon me optillen uit het donker. tot ik jou vond. Elke dag loopt. met dezelfde stroom. Maar er is altijd iets. weggespoeld. Ik weet niet hoe we door elkaar zijn gevallen. Heb een beetje te veel in mijn hoofd,. zoals ik je mis. Een miljoen lichtjes achter je. Ik ben een beetje te veel in het donker,. hier zonder jou. Niemand die op me leunt. Niets hier om me vast te houden. Bewegend waar ik kies, alleen. Maar rollend zo vrij. Er is niets hier om me te stoppen. Mijn hoofd vullen met mij en jou. Ik weet niet hoe we door elkaar zijn gevallen. Ik heb een beetje te veel in mijn hoofd, alsof ik je mis. Een miljoen lichtjes achter je. Ik zit een beetje te veel in het donker. als ik je niet kan zien. Niet te zeggen waar de toekomst stroomt. maar voordat het gaat. jij en ik je weet dat we moeten proberen. Voordat de kans voorbij is. Schat, dit is onze tijd. Wees niet zo'n lieve dwaas die op de stoeprand staat en het leven voorbij ziet gaan. Vertel me niet hoe we door de mand vielen. Ik heb een beetje te veel aan m'n hoofd. Alsof ik je mis. Een miljoen lichten achter je. Ik ben een beetje te veel in het donker. hier zonder jou