Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: cheryl lynn Songtekst: star love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: cheryl lynn - star love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van cheryl lynn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van cheryl lynn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star love .

Origineel

Come with me tonight All across the universe, we will sail for the skies Meet behind Mars We will hold each other as we sail for the stars On a cosmic bling We will kiss in Saturn's ring Make the Milky Way blush to see the sight Making star love in the night I-I'm makin' love Star love in the night I-I-I-I'm makin' love Star love in the night Come with me tonight All across the universe, we will sail for the skies Meet behind Mars We will hold each other as we sail for the stars On a cosmic bling We will kiss in Saturn's ring Make the Milky Way blush to see the sight I'm making star love in the night I'm makin' love Star love in the night I-I-I-I'm makin' love, love now Star love in the night, oh Why don't you take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, yeah Take me in your arms and rocket me, baby Take me in your arms and rocket me Come with me All across the universe, we will sail for the skies Meet behind Mars We will hold each other as we sail for the stars On a cosmic bling We will kiss in Saturn's ring Make the Milky Way blush to see the sight I'm making star love in the night I'm makin', baby Star love in the night I-I-I-I'm makin' love, love now Star love in the night, oh Why don't you take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Whoa, ho, ho, I said I'm makin' love now Star love in the night Whoa, ho, ho, I'm makin' love, love now Star love in the night Why don't you Why don't you Why don't you, oh, yeah Why don't you, you, you, you, you, you, you You You You, you, you, you, you, you So So 'Cause I'm makin' love now Said I'm makin' love now Oh, yeah I'm makin' love now I'm makin' love now I'm makin' love now I'm makin' love now Star love in the night I'm making star love in the night I'm making star love in the night I'm making star love in the night Why don't you Why don't you

 

Vertaling

Kom vanavond met me mee. Dwars door het heelal, varen we naar de hemel Ontmoeten elkaar achter Mars We houden elkaar vast als we naar de sterren varen Op een kosmische bling We zullen kussen in Saturnus' ring We laten de Melkweg blozen als we het zien De liefde bedrijven met de sterren in de nacht Ik bedrijf de liefde Sterrenliefde in de nacht Ik, ik, ik, ik bedrijf de liefde Sterrenliefde in de nacht Kom met mij vannacht Dwars door het heelal, varen we naar de hemel Ontmoeten elkaar achter Mars We zullen elkaar vasthouden als we naar de sterren zeilen Op een kosmische bling We zullen kussen in Saturnus' ring We laten de Melkweg blozen als we het zien Ik bedrijf de sterrenliefde in de nacht I'm makin' love Sterrenliefde in de nacht Ik bedrijf de liefde, liefde nu Sterrenliefde in de nacht, oh Waarom neem je me niet in je armen en schiet je me neer, yeah Neem me in je armen en schiet me neer, ja Neem me in je armen en raket me, ja Neem me in je armen en raket me, yeah Neem me in je armen en raket me, yeah Neem me in je armen en raket me, yeah Neem me in je armen en raket me, baby Neem me in je armen en raket me Kom met me mee Door het hele universum, zullen we naar de hemel zeilen Ontmoeten elkaar achter Mars We zullen elkaar vasthouden als we naar de sterren zeilen Op een kosmische bling We zullen kussen in Saturnus' ring We laten de Melkweg blozen als we het zien I'm making star love in the night I'm makin', baby Sterrenliefde in de nacht I-I-I-I'm makin 'liefde, liefde nu Ster liefde in de nacht, oh Waarom neem je me niet in je armen en schiet me weg Waarom neem je me niet in je armen en raas me weg Waarom neem je me niet in je armen en schiet me neer Waarom neem je me niet in je armen en raas me weg Waarom neem je me niet in je armen en raas me weg Neem me in je armen en schiet me neer Waarom doe je dat niet take me in your arms and rocket me Why don't you take me in your arms and rocket me Ho, ho, ho, ik zei dat ik nu de liefde bedrijf Ster liefde in de nacht Whoa, ho, ho, Ik maak liefde, liefde nu Star love in the night Why don't you Why don't you Why don't you, oh, yeah Why don't you, you, you, you, you, you Jij Jij Jij, jij, jij, jij, jij, jij Zo Zo 'Cause I'm makin' love now Said I'm makin' love now Oh, yeah I'm makin' love now I'm makin' love now I'm makin' love now I'm makin' love now Star love in the night I'm making star love in the night I'm making star love in the night I'm making star love in the night Why don't you Why don't you