Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chester see Songtekst: written in the stars

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chester see - written in the stars ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van written in the stars? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chester see! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chester see en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals written in the stars .

Origineel

I've waited too long to write this song but I'll sing it anyway I still have things to say I know that time has passed us by but you're still on my mind and I just can't rest until I've said You and I Deserve a try there ain't nothin I won't do I know we are written in the stars and I was meant to be with you I finally realized just how much i need you in my life and I'll throw stones up at your window till I'm certain that you know You and I Deserve a try there ain't nothin I won't do I know we are written in the stars and I was meant to be with you

 

Vertaling

Ik heb te lang gewacht om dit lied te schrijven maar ik zing het toch Ik heb nog steeds dingen te zeggen Ik weet dat de tijd ons voorbij is gegaan maar je bent nog steeds in mijn gedachten en ik kan gewoon niet rusten totdat ik heb gezegd dat jij en ik verdienen een poging er is niets wat ik niet zal doen ik weet dat wij in de sterren geschreven staan en dat ik voorbestemd was om bij jou te zijn Ik realiseerde me eindelijk hoezeer ik je nodig heb in mijn leven en ik zal stenen naar je raam gooien tot ik zeker weet dat je het weet. dat jij en ik het verdienen om het te proberen er is niets dat ik niet zal doen ik weet dat wij in de sterren geschreven staan en ik was voorbestemd om bij jou te zijn