Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: chet atkins Songtekst: i feel fine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: chet atkins - i feel fine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i feel fine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van chet atkins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter c van chet atkins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i feel fine .

Origineel

Baby's good to me, you know, She's happy as can be, you know, She said so I'm in love with her and I feel fine Baby says she's mine, you know, She tells me all the time, you know, She said so I'm in love with her and I feel fine I'm so glad that she's my little girl She's so glad, she's telling all the world That here baby buys her things, you know He buys her diamond rings, you know, She said so She's in love with me and I feel fine Baby says she's mine, you know, She tells me all the time, you know, She said so I'm in love with her and I feel fine

 

Vertaling

Baby is goed voor me, weet je, Ze is zo gelukkig mogelijk, weet je, Ze zei het Ik ben verliefd op haar en ik voel me goed Baby zegt dat ze van mij is, weet je, Ze vertelt me ??de hele tijd, weet je, Ze zei het Ik ben verliefd op haar en ik voel me goed Ik ben zo blij dat ze mijn kleine meid is Ze is zo blij dat ze de hele wereld vertelt Dat baby hier haar spullen koopt, weet je Hij koopt haar diamanten ringen, weet je, Ze zei het Ze is verliefd op me en ik voel me goed Baby zegt dat ze van mij is, weet je, Ze vertelt me ??de hele tijd, weet je, Ze zei het Ik ben verliefd op haar en ik voel me goed